Vakantiehuis Plasmolen: Bungalow type Jansberg 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Plasmolen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Plasmolen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fijne vakantiebungalow voor 6 personen op Summio Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen, Limburg, Nederland.

Vlakbij natuurgebied Rijk van Nijmegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Summio Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen, Limburg, Nederland. Kleinschalig familiepark vlakbij recreatieplas.

Deze geschakelde Summio Bungalowpark De Riethorst Limburg Bungalow type Jansberg 6-personen heeft een moderne uitstraling, in de woonkamer een flatscreen tv, eethoek bij de open keuken met afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker. Apart toilet. Twee persoonsslaapkamer. Badkamer met ligbad en berging met wasmachine. Op de 1ste verdieping 2 slaapkamers en badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Buiten is het heerlijk genieten in de omheinde tuin met tuinmeubilair en parasol. Deze bungalow ligt vlakbij de kinderspeeltuin. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op het vakantiepark in Limburg

Als gast in deze Summio Bungalowpark De Riethorst Limburg Bungalow type Jansberg 6-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Op het park is een servicepoint waar u meer informatie over de omgeving kan halen. Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestellen.

De omgeving van Summio Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten op de vlakbij gelegen Mookerheide, of in het natuurgebied Rijk van Nijmegen, u kunt fietsen huren op het park. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar dierenpark Burgers Zoo of het ZooParc in Overloon te gaan. Lekker ontspannen aan het strandje van de Mookerplas met ook voldoende mogelijkheden om de watersport te beoefenen. Bezoek ook één van de vele kastelen in de omgeving. Voor een dagje winkelen gaat u natuurlijk naar Nijmegen.

In deze Summio Bungalowpark De Riethorst Limburg Bungalow type Jansberg 6-personen gaat u zeker genieten van al het moois wat Limburg te bieden heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht