Vakantiehuis Plasmolen: Bungalow type Familiehuis 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Plasmolen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Plasmolen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 10 personen op Summio Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen, Limburg, Nederland.

Vlakbij natuurgebied Rijk van Nijmegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Summio Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen, Limburg, Nederland. Kleinschalig familiepark vlakbij recreatieplas.

Deze Summio Bungalowpark De Riethorst Limburg Bungalow type Familiehuis 10-personen is geschikt voor 10 personen. Op de begane grond een ruime woonkamer met zithoek en tv, eethoek en open keuken met afwasmachine, combimagnetron, oven, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Twee persoonsslaapkamer. Badkamer met douche en toilet. Apart toilet. Berging met wasmachine en wasdroger. Infraroodsauna. Op de bovenverdieping vier slaapkamers en vier badkamers met douche en toilet. Voor de kleintjes zijn er standaard een kinderbed, kinderstoel- en traphekjes boven en beneden aanwezig. Tuin met tuinmeubilair en parasol. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op het vakantiepark in Plasmolen, Limburg

Natuurlijk wilt u met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie, dat kan in deze Summio Bungalowpark De Riethorst Limburg Bungalow type Familiehuis 10-personen. Verken de prachtige omgeving wandelend of met de fiets. Op het park zijn fietsen te huur. De kinderen vermaken zich wel in de speeltuin.

Uitstapjes in de omgeving van Summio Bungalowpark De Riethorst

Met z'n allen er heerlijk op uit. Is het warm, dan is een dagje naar het Recreatiegebied Mookerplas een uitstekende keuze. Lekker spetteren en plonzen in het water. Voor de kinderen is het een hele belevenis om naar Ouwehands Dierenpark of ZooParc in Overloon te gaan. Ook een bezoek aan een echt kasteel is reuze spannend. Cadeautjes halen voor de achterblijvers? Dan gaat u vast slagen in de stad Nijmegen.


Wat zullen de herinneringen fijn zijn na een heerlijke welverdiende vakantie in deze Summio Bungalowpark De Riethorst Limburg Bungalow type Familiehuis 10-personen. Wij verwelkomen u graag op dit prachtige vakantiepark in de provincie Limburg. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht