Vakantiehuis Pays de Belves: Mobilhome type les Milandes 6-personen

Plaats
Aquitaine Dordogne (Pays de Belves), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
RCN Camping le Moulin de la Pique Pays de Belves Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vrijstaande mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belves, Dordogne, Frankrijk.

Op een historisch landgoed vakantiewoningen te huur voor 2- tot 6 personen op RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belvès, Dordogne, Frankrijk. Familie camping met Aquaparc met 4 zwembaden en glijbanen.

Deze ruime RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type les Milandes 6-personen heeft een hoekbank en eethoek. Bij de keuken een gezellig barretje en een magnetron, Senseo koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toiletruimte. Airco en verwarming. In het woongedeelte openslaande deuren naar het ruime half overdekte terras met tuinmeubilair en 2 ligbedden. In deze mobilhome zijn huisdieren toegestaan en is het gebruik van WiFi gratis.

Faciliteiten op RCN Camping le Moulin de la Pique

Als gast van deze RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type les Milandes 6-personen hoeft niemand zich te vervelen en is het een waar zwemparadijs met Aquapark la Pique, er zijn vier zwembaden waarvan één met overkapping, een kleurrijke Rainbow Splash glijbaan, een vier dubbele glijbaan en een extra lange 45 mt glijbaan, genoeg voor dagelijks veel zwemplezier. Het ( Nederlands sprekend) recreatieteam verzorgt leuke sport- en spel activiteiten, er is een speeltuin, speelzolder,  volleybal- en voetbalveld, tennisbaan, Jeu de Boulesbaan en tafeltennistafels. Visliefhebbers kunnenvissen in de grote recreatiemeer, en actief bezig zijn kan in de open fitness-area. In de bistro kan lekker geluncht of gedineerd worden, en voor de snelle hap kan men bij de snackbar terecht. Verder op het park nog een campingwinkel met broodverkoop.

In de buurt van deze camping in de Dordogne

In de directe omgeving zijn gezellige dorpjes te ontdekken en bezoek ook een kasteel in de buurt, of maak een gave kano tocht vanaf de camping. De omgeving van deze camping in de Dordogne leent zich prima om mooie fiets-of wandeltochten te maken. Vraag even bij de parkreceptie om informatie over leuke uitstapjes in de buurt.

In deze RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type les Milandes 6-personen in de Dordogne kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht