Vakantiehuis Pays de Belves: Mobilhome type Domme 4-personen

Plaats
Aquitaine Dordogne (Pays de Belves), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
RCN Camping le Moulin de la Pique Pays de Belves Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belves, Dordogne, Frankrijk.

Op een historisch landgoed vakantiewoningen te huur voor 2- tot 6 personen op RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belvès, Dordogne, Frankrijk. Familie camping met Aquaparc met 4 zwembaden en glijbanen.

Deze luxe RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type Domme 4-personen heeft een zit-eethoek met bank en twee losse stoelen, een magnetron, Senseo koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toiletruimte. In het woongedeelte openslaande deuren naar het ruime terras met tuinmeubilair en 2 ligbedden. In deze mobilhome zijn huisdieren toegestaan en is het gebruik van WiFi gratis.

RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belves

Als gast van deze RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type Domme 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Het Aquapark la Pique op deze camping bied veel zwemplezier, er zijn vier zwembaden waarvan één met overkapping, een kleurrijke Rainbow Splash glijbaan, een vier dubbele glijbaan en een extra lange 45 mt glijbaan. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert, er is een speeltuin, speelzolder, voetbal- en volleybalveld, tennisbaan, Jeu de Boulesbaan en tafeltennistafels. Vissers kunnen een hengel uitgooien in het grote recreatiemeer, en om fit te blijven in de vakantie is er een open fitness-area. Lekker lunchen, dineren kan bij de bistro of gezellig borrelen op het overdekte terras met verwarming. Verder op het park ook een snackbar, campingwinkel met broodverkoop.

In de omgeving van deze camping in de Dordogne

De omgeving van deze camping in de Dordogne leent zich prima om mooie fiets- of wandeltochten te maken. In de directe omgeving zijn gezellige dorpjes te ontdekken en bezoek ook een kasteel in de buurt, of maak een gave kano tocht vanaf de camping. Vraag even bij de parkreceptie om informatie over leuke uitstapjes in de buurt.

In deze RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type Domme 4-personen in de Dordogne kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht