Vakantiehuis Pays de Belves: Mobilhome type Bergerac 4-personen

Plaats
Aquitaine Dordogne (Pays de Belves), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
RCN Camping le Moulin de la Pique Pays de Belves Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belves, Dordogne, Frankrijk.

Op een historisch landgoed vakantiewoningen te huur voor 2- tot 6 personen op RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belves, Dordogne, Frankrijk. Familie camping met Aquaparc met 4 zwembaden en glijbanen.

Deze luxe RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type Bergerac 4-personen heeft een hoekbank en eethoek voor 4 personen. Airconditioning en verwarming. In de keuken een magnetron, Senseo koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een stapelbed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toiletruimte. Openslaande deuren naar het ruime terras met tuinmeubilair en 2 ligbedden. In deze mobilhome zijn huisdieren toegestaan en is het gebruik van WiFi gratis.

RCN Camping le Moulin de la Pique in Pays de Belves

Op deze camping zijn veel zwemmogelijkheden in het Aquapark la Pique. Er zijn maar liefst vier zwembaden waarvan één met overkapping, een kleurrijke Rainbow Splash glijbaan, een vier dubbele glijbaan en een extra lange 45 meter lange glijbaan. Voor de kinderen een waar paradijs, mochten ze zich alsnog vervelen dan is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Verder is er een speeltuin, speelzolder, voetbal- en volleybalveld, Jeu de Boulesbaan, tennisbaan en tafeltennistafels. Mocht je als gast van deze RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type Bergerac 4-personen van vissen houden, dan kun je een hengeltje uitgooien in het grote recreatiemeer. Voor de sportliefhebbers is er een open fitness-area. Heerlijk dineren of lekker lunchen kan in de bistro op de camping en om even gezellig te borrelen zit het prima op het overdekte (verwarmde) terras. Verder op het park een campingwinkel met broodverkoop en een snackbar voor een snelle hap.

In de omgeving van de camping in de regio Dordogne

In de omgeving van deze camping in de Dordogne is het prima wandelen of fietsen, vraag even bij de camping receptie voor leuke routes. Ontdek ook de gezellige dorpjes in de omgeving of bezoek een kasteel. Het is ook mogelijk om een mooie kano tocht vanaf de camping te maken. Vraag even bij de parkreceptie om informatie over leuke uitstapjes in de buurt.

In deze RCN Camping le Moulin de la Pique Mobilhome type Bergerac 4-personen in de Dordogne kunt u genieten van een heerlijke zon vakantie in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht