Vakantiehuis Paasloo: Villa type Tjasker Comfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Paasloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Paasloo Overijssel Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiebungalow voor 6 personen op Villapark De Weerribben in Paasloo, Overijssel, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden prachtige riet gedekte vakantievilla’s op Villapark De Weerribben in Paasloo, Overijssel, Nederland. Familie park met binnenzwembad.

Deze vrijstaande villa Villapark De Weerribben Villa type Tjasker Comfort 6-personen is gelegen aan de bosrand met ruime tuin. De indeling is volgt: woonkamer met zit- en eethoek met smart TV. De open en ruime keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, thermosstaatkraan, combimagnetron, koffiepadapparaat, koffieapparaat voor Nespressocups en een waterkoker. Op de begane grond een badkamer met douche of ligbad en toilet. Boven zijn drie 2-persoons slaapkamers en badkamer met douche en toilet. Wasmachine en wasdroger. Voor buiten is er een terras met tuinmeubilair.

Faciliteiten op het vakantiepark in Paasloo

Als gast van deze Villapark De Weerribben Villa type Tjasker Comfort 6-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten op het park zoals een minigolf- en padelbaan, tafeltennistafel, Jeu de boulesbaan, sport- en speelveld. Voor de kinderen een speeltuin en skelterverhuur. Er is een visvijver en binnenzwembad met apart peuterbad. Verder een broodjesservice, bar en eetcafé. In het nabijgelegen Oldemarkt is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Bij het service point op het park kunt u vragen naar meer uitstapjes in de omgeving. Het gebruik van Wifi is gratis.

De omgeving van Villapark De Weerribben

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van de rust al het natuurschoon in de omgeving. Maak prachtige wandelingen en fietstochten. Een bezoek aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden is beslist de moeite waard, huur een kano of een fluisterboot en verken de omgeving. Bezoek het Miramar Zeemuseum in Vledder of iets verder weg het Attractiepark Slagharen of subtropische zwemparadijs Swimfun in het Friese Joure. Ook een bezoek aan het schilderachtige en historische dorp Giethoorn mag niet ontbreken. Een middagje winkelen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen en/of dineren kan in het vlakbij gelegen Steenwijk.

Laat de drukte achter u en geniet van de rust en schoonheid als gast van deze Villapark De Weerribben Villa type Tjasker Comfort 6-personen. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit knusse vakantiepark in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht