Vakantiehuis Paasloo: Villa type Keizerlibel 12-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Paasloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Paasloo Overijssel Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Grote vakantievilla voor 12 personen op Villapark De Weerribben in Paasloo, Overijssel, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden prachtige riet gedekte vakantievilla’s op Villapark De Weerribben in Paasloo, Overijssel, Nederland. Familie park met binnenzwembad.

Deze Villapark De Weerribben Villa type Keizerlibel 12-personen heeft een ruime indeling met 2 zithoeken voor elk 6 personen en sfeerhaard en TV. Grote eettafel in de open keuken die voorzien is van een afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met TV, en suite badkamer met douche en toilet. Boven vijf 2-persoons slaapkamers. Twee badkamers waar één met bad/douche en toilet en één met douche, wastafel en toilet. Ruime tuin waar je heerlijk kunt spelen of voetballen.
U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Helaas zijn in deze villa geen huisdieren toegestaan.

Villapark De Weerribben in Overijssel

Wat zult u prachtige herinneringen overhouden als u een verblijf reserveert in deze prachtige riet gedekte Villapark De Weerribben Villa type Keizerlibel 12-personen. In het binnenbad lekker met de kinderen zwemmen, voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Sportief bezig zijn kan ook op de padelbaan. Met z’n allen een potje jeu de boules spelen, minigolf of een potje tennissen op de tafeltennisbaan. Voor de kinderen is er skelterverhuur, sport- en speelveld en een speeltuin. Er is een bar/cafe en eetcafé op het park. Uw verse broodjes kunt u bestellen bij de broodjesservice. De dagelijkse boodschappen haalt u in het nabijgelegen Oldemarkt.

De omgeving van het vakantiepark vlakbij Giethoorn

U hoeft zich niet te vervelen als gast van deze Villapark De Weerribben Villa type Keizerlibel 12-personen. Voor de kinderen is een dagje zwemmen bij subtropische zwemparadijs Swimfun in Joure een heerlijk uitstapje. Maak een mooie fietstocht in het Nationaal Park Weerribben-Wieden of huur er een kano of fluisterbootje bijvoorbeeld in Kalenberg. Ook een aanrader is het Miramar Zeemuseum in Vledder. Een bootje huren in het historische Giethoorn mag niet ontbreken tijdens deze vakantie. De kinderen zullen een Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha vet gaaf vinden. Shoppen en/of een terrasje pakken kan in Steenwijk.

Beleef de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden, op de fiets, met de kano, met een fluisterbootje of gewoon wandelend. U bent van harte welkom op ons prachtige vakantiepark Villapark De Weerribben. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht