Vakantiehuis Paasloo: Villa type Karekiet 8 -personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Paasloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Paasloo Overijssel Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantievilla voor 8 personen op Villapark De Weerribben in Paasloo, Overijssel, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden prachtige riet gedekte vakantievilla’s op Villapark De Weerribben in Paasloo, Overijssel, Nederland. Familie park met binnenzwembad.

Deze modern ingerichte Villapark De Weerribben Villa type Karekiet 8-personen heeft de volgende indeling: modern ingerichte woonkamer met zit- en eethoek en smart TV en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiepadapparaat, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Boven drie 2-persoons slaapkamers en een extra toilet. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Faciliteiten Villapark De Weerribben

U zult genieten van de absolute rust en ruimte in deze prachtige riet gedekte Villapark De Weerribben Villa type Karekiet 8-personen. Lekker met de kinderen zwemmen in het binnenzwembad, voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Sportief bezig zijn kan ook, er is een minigolfbaan, padelbaan en sport- en speelveld. Met z’n allen een potje jeu de boules spelen of een potje tennissen op de tafeltennisbaan. Voor de kinderen is er skelterverhuur en een speeltuin. Er is een broodjesservice, een bar en een eetcafé op het park. Een supermarkt vind je in het nabijgelegen Oldemarkt.

Wat is er te doen in de buurt van Paasloo

U hoeft zich niet te vervelen als gast van deze Villapark De Weerribben Villa type Karekiet 8-personen. Voor de kinderen is een dagje zwemmen bij subtropische zwemparadijs Swimfun in Joure een heerlijk uitstapje. Maak een mooie fietstocht in het Nationaal Park Weerribben-Wieden of huur er een kano of fluisterbootje. In Vledder is het Miramar Zeemuseum, ook echt een aanrader om er met kinderen naartoe te gaan. Een bootje huren in het historische Giethoorn mag niet ontbreken tijdens deze vakantie en een dagje Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha vinden de kinderen beslist gaaf. In het vlakbij gelegen Steenwijk is even shoppen een optie maar ook een terrasje pakken behoort tot de mogelijkheden.

Kortom beleef een prachtige vakantie in de Kop van Overijssel. U bent van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht