Vakantiehuis Overberg: Chalet type B Comfort 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Overberg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Overberg, Utrecht
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 5 personen te huur op Recreatiedorp De Ossenberg in Overberg, Utrecht, Nederland.

Midden in de bossen nabij de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen te huur voor 2 tot 5-personen in Overberg, Utrecht, Nederland. Familiepark met buiten zwembad en kinderanimatie.

Dit vrijstaande Recreatiedorp De Ossenberg Utrecht Chalet type B Comfort 5-Personen heeft een woonkamer met zit- en eethoek. De open keuken heeft een 4-pits gasfornuis, combimagnetron, afwasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Twee slaapkamers waarvan één met stapelbed en 1-pers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het terras buiten is voorzien van tuinmeubilair.

Over Recreatiedorp De Ossenberg in Overberg

Dit park is perfect gelegen vlakbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het park heeft een verwarmd buitenzwembad, voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes, een trampoline en een groot sportveld om bijvoorbeeld te voetballen of te handballen. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam met Kidsclub Holly knutselochtenden en leuke sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Bij het restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren en een overheerlijke snackbar is verkrijgbaar bij de snackbar.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van het park kunt u als gast van dit Recreatiedorp De Ossenberg Utrecht Chalet type B Comfort 5-Personen kiezen uit leuke dagjes uit. De centrale ligging biedt veel mogelijkheden, u kunt een prachtige fietstocht maken in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug of bezoek de vele kastelen in de omgeving zoals bijvoorbeeld Kasteel Amerongen. Even shoppen of musea bezoeken kan in de gezellige stad Utrecht.  Beklim ook de Domtoren! Een dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een belevenis voor de kinderen. Bij de receptie liggen folders, fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Recreatiedorp De Ossenberg Utrecht Chalet type B Comfort 5-Personen genieten van een super vakantie bij de Utrechtse Heuvelrug in Overberg. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht