Vakantiehuis Overberg: Chalet type B 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Overberg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Overberg, Utrecht
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op Recreatiedorp De Ossenberg in Overberg, Utrecht, Nederland.

Midden in de bossen nabij de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen te huur voor 2 tot 5-personen op Recreatiedorp De Ossenberg in Overberg, Utrecht, Nederland. Familiepark met buiten zwembad en kinderanimatie.

Dit Recreatiedorp De Ossenberg Overberg Utrecht Chalet type B 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met zit-en eethoek en flatscreen TV. In de open keuken een combimagnetron, 4-pits gastoestel, koelkast met vriesgedeelte, Senseo en waterkoker. Twee slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor buiten op het terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en parasol.

Op Recreatiedorp De Ossenberg in Utrecht

Dit familiepark heeft een perfecte locatie midden in de natuur. Er is een verwarmd zwembad op het park en verder zijn er voor de kinderen meerdere speeltuinen en een multifunctioneel sportveld om bijvoorbeeld te voetballen. Bij de Kidsclub Holly organiseert het animatieteam in de schoolvakantie leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten. Geen zin aan koken? Bij het restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren, en voor een overheerlijke snack kunt u terecht bij de snackbar.

De omgeving van het vakantiepark

In de omgeving van dit Recreatiedorp De Ossenberg Overberg Utrecht Chalet type B 4-personen zullen de natuurliefhebbers genieten van al het moois wat Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug biedt. Het is een paradijs voor fietsers. Vraag even bij de receptie naar mooie fietsroutes. Er zijn in de omgeving veel unieke kastelen zoals Kasteel Amerongen te bezoeken. Bezoek de prachtige stad Utrecht en beklim de Domtoren!. Voor de kinderen is een dagje Ouwehands Dierenpark Rhenen of dierenpark Amersfoort een aanrader. 
Bij de receptie liggen folders en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving voor u klaar.

In dit gezellige Recreatiedorp De Ossenberg Overberg Utrecht Chalet type B 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Overberg nabij de Utrechtse Heuvelrug. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht