Vakantiehuis Ouddorp: Villa type Zeeduin 6EL 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp Duin, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Extra luxe villa voor 6 personen op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Oudorp, Zuid-Holland.

Op een prachtige locatie direct aan zee luxe vakantiewoningen voor 4 tot 10-personen te huur op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland. Luxe vakantiepark met overdekt zwembad en kinderfaciliteiten.

Deze luxe vrijstaande Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Zeeduin 6-personen beschikt over een modern ingerichte woonkamer met LED flatscreen TV. De villa heeft een open keuken met hierin een afwasmachine, combimagnetron, koffiebonenmachine en filterkoffiezetapparaat. Apart toilet. Drie slaapkamers met als extra service dat de bedden bij aankomst al voor u zijn opgemaakt. Het gebruik van WiFi is gratis. Op de eerste verdieping twee badkamers waarvan één met douchcabine en één met lig/bubbelbad. Apart toilet. Sauna en sunshower, wasmachine en wasdroger. Buiten is het terras voorzien van tuinmeubilair, parasol en terrashaard.

Op Strand Resort Ouddorp Duin

Midden in de duinen gelegen vakantieresort met voldoende faciliteiten zoals een overdekt zwembad met bruisbank, waterattracties en peuterbad met glijbaan. Kinderanimatie in de schoolvakanties en een gave indoorspeeltuin, uitkijktoren en klimduin. Lekker eten kan bij het restaurant Bij Marc. Uw dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de supermarkt. Geen zin aan koken? Een lekker frietje is verkrijgbaar bij de Take AWay.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving kunt u als gast van dit Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Zeeduin 6-personen leuke uitstapjes maken. Bent u een watersportliefhebber dan kunt u terecht bij het watersportcentrum Brouwersdam. Bezoek de historische stad Zierikzee. Met de kinderen is het een aanrader om het Deltapark Neeltje Jans te bezoeken. Bij de receptie kunt u fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen. Vraag bij de receptie even naar meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze luxe Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Zeeduin 6-personen genieten van een super vakantie aan het Noordzeestrand in Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht