Vakantiehuis Ouddorp: Villa type Oostduin 4C 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp Duin, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Villa voor 4 personen te huur op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland.

Op een prachtige locatie direct aan zee luxe vakantiewoningen voor 4 tot 10-personen te huur op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland. Luxe vakantiepark met overdekt zwembad en kinderfaciliteiten.

Deze Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Oostduin 4C 4-personen beschikt over een gezellige ingerichte woonkamer met LED flatscreen-tv. De keuken is van alle gemakken voorzien met een afwasmachine, combimagnetron, Senseo en filterkoffiezetapparaat. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met extra TV. Badkamer met ligbad, wastafel en apart toilet. In deze bungalow zijn een kinderbed, -stoel en traphekje aanwezig. Tuin met terras voorzien van tuinmeubilair en parasol. Ligstoelen zijn met voorkeur te reserveren. Het gebruik van WiFi is gratis.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Dit leuke vakantieresort is gelegen in de duinen en ligt op loopafstand van het Noordzee strand. Voor de kinderen is er een fijne indoorspeeltuin, een klimduin en uitkijktoren. Tijdens de schoolvakanties zijn er voldoende activiteiten voor kinderen georganiseerd door het animatieteam. Zwemmen kan natuurlijk in de Noordzee maar ook in het overdekte zwembad met waterattracties en peuterbad. U kunt heerlijk dineren bij het restaurant Bij Marc. Een overheerlijke snack haalt u bij de Take Away. Verse broodjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar in de supermarkt op het park.

De omgeving van Ouddorp

Als gast van deze Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Oostduin 4C 4-personen zijn er tal van leuke uitstapjes te maken. Het Deltapark Neeltje Jans is beslist de moeite waard! Of maak een bezoekje aan de zeehondenopvang A Seal en expo in Stellendam. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen vlakbij en zijn uitstekende locaties om te genieten van de watersport. Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt, hier zijn ook fietsen te huur voor een prachtige fietstocht in de omgeving.

In deze Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Oostduin 4C 4-personen dichtbij het Noordzeestrand kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht