Vakantiehuis Ouddorp: Villa type Kijkduin 8L 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp Duin, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime villa voor 8 personen te huur op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland.

Op een prachtige locatie direct aan zee luxe vakantiewoningen voor 4 tot 10-personen te huur op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland. Luxe vakantiepark met overdekt zwembad en kinderfaciliteiten.

Deze prachtige Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Kijkduin 8L 8-personen beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer met LED flatscreen TV. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en filterkoffiezetapparaat. Apart toilet. Twee pers. slaapkamer met badkamer met douchecabine en wastafel. Wasmachine en wasdroger. Op de 1ste verdieping 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Sauna en sunshower. (infra-rot) Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt. Buiten een terras met tuinmeubilair, ligstoelen en parasol. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Over Strand Resort Ouddorp Duin

Dit in de duinen gelegen resort heeft een overdekt zwembad met bruisbank waterattractie en voor de kleintjes een apart peuterbad met glijbaan. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport- en spel activiteiten. Verder is er nog en indoorspeeltuin, klimduin en uitkijktoren. Geen zin aan koken? Bij het parkrestaurant Bij Marc kunt u lekker lunchen of dineren en voor de snelle hap is er een snackshop. De verse broodjes voor het ontbijt kunt u halen bij de supermarkt op het park.

Uitstapjes in de omgeving van Ouddorp

In de omgeving van deze Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Kijkduin 8L 8- personen zijn leuke uitstapjes te maken. Het resort ligt in de duinen op loopafstand van het Noordzee strand maar ook een prachtige wandel- of fietstocht maken in de omgeving is een aanrader. Fietsen zijn bij de receptie te huur. Een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans is een aanrader, maar bezoek ook het historische stadje Zierikzee. Als watersportliefhebbers bent u bij het watersportcentrum op de Brouwersdam aan het goede adres. Ook de zeehondenopvang A Seal is een bezoekje waard!

In deze luxe Landal Strand Resort Ouddorp Duin Villa type Kijkduin 8L 8- personengezellige kunt u samen met uw familie genieten van een heerlijke vakantie in Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht