Vakantiehuis Ouddorp: Tiny House type Stulp C23 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 2 personen te huur op Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

In het gezellige plaatsje Ouddorp vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, Zuid-Holland. Duurzaam vakantiepark vlakbij de Noordzeekust met natuurlijke zwemvijver.

Deze vrijstaande Vakantiepark De Klepperstee Tiny House type Stulp C23 2-personen is all-electric en gasloos. In de knusse woonkamer een keukenblok met elektrische kookplaat, koel/vriescombinatie, koffiezetapparaat (Nespresso) en waterkoker. Slaapkamer met schuifpui en terras. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Voor buiten een vlonderterras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp

Dit leuke vakantiepark ligt vlakbij het Noordzee strand. Voor de kinderen is er binnen en buitenspeeltuin en het animatieteam verzorgt leuke activiteiten en knutselochtenden, de hele dag door worden de kinderen vermaakt. Ook in de natuurlijke zwemvijver op het park zullen de kinderen zich prima vermaken. Op dit vakantiepark kunt u genieten van een heerlijk diner bij Bistro Skål, en in het hoogseizoen is er een broodjesservice en zijn er snacks en pizza's verkrijgbaar. Op 750 meter afstand is een supermarkt en bij het strandtheater Houten Kaap zijn het hele jaar door muziekvoorstellingen en evenementen. Op strandplein Ouddorp zijn fietsen te huur.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit Vakantiepark De Klepperstee Tiny House type Stulp C23 2-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen vlakbij en zijn uitstekende locaties om te genieten van de watersport. Bezoek de zeehondenopvang in Stellendam, of bezoek het Deltapark Neeltje Jans, ook beslist de moeite waard! Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt.

In deze Vakantiepark De Klepperstee Tiny House type Stulp C23 2-personen dichtbij het Noordzeestrand kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht