Vakantiehuis Ouddorp: Chalet type Ouddorp 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark Toppershoedje Ouddorp Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 4 personen te huur op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

Op wandelafstand van het Noordzee strand vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen Op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland. Familiepark vlakbij het strand met kinderanimatie.

Deze luxe vakantiepark RCN Toppershoedje Chalet type Ouddorp 4-pers. heeft een gezellig ingerichte woonkamer met LED TV en in de open keuken treft u een afwasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en Nespressomachine aan. Er zijn twee 2-pers. slaapkamers. Badkamer met wastafel en douchecabine en een apart toilet. 
Helaas zijn in dit chalet geen huisdieren toegestaan. Het gebruik van WiFi is helemaal gratis. Buiten heeft u de beschikking over een overdekt terras met tuinset en parasol. 

Vakantiepark RCN Toppershoedje in Zuid-Holland

Als gast van dit vakantiepark Toppershoedje Chalet type Ouddorp 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, voor de kinderen een is er multifunctionele sportkooi, diverse speeltuintjes, tafeltennistafel, en een water speelparadijs. Het animatieteam is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mei-sept.) en organiseert leuke sport- en spelactiviteiten. Op het terras bij de brasserie kunt u gezellig borrelen en eten en voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar op het park. Verse croissantjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar bij de croissanterie. Bij de parkreceptie kunt u fietsen, e-bikes, scooters en skelters huren.

Activiteiten in Ouddorp en omgeving

Dit leuke vakantiepark Toppershoedje Chalet type Ouddorp 4-personen en is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Op loopafstand van het schoonste strand van Nederlanden met het levendige centrum van  Ouddorp op fietsafstand van het park, met gezellige winkeltjes, restaurants en terrassen. Mooi centraal gelegen om zowel kust en stranden in Zeeland of Zuid Holland te bezoeken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit gezellige chalet op RCN vakantiepark Toppershoedje bij Ouddorp, Zuid Holland, Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht