Vakantiehuis Ouddorp: Chalet type Duinchalet 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark Toppershoedje Ouddorp Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Modern chalet voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

Op wandelafstand van het Noordzeestrand vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland. Familiepark vlakbij het strand met kinderanimatie.

Dit RCN Vakantiepark Toppershoedje Chalet type Duinchalet 6-personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Het chalet ligt op loopafstand van zee en heeft een moderne inrichting met in de woonkamer een LED TV, ook via casting kun je de favoriete film, via Netflix of Videoland bekijken. In de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak filter- en Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker.  Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Half overdekte veranda voorzien van tuinmeubilair en parasol. In dit chalet zijn geen huisdieren toegestaan en kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Het Vakantiepark RCN Toppershoedje in Ouddorp

Op dit vakantiepark zijn diverse faciliteiten voor de kinderen zoals een leuke waterspeeltuin, multifunctionele sportkooi, diverse speeltuintjes en tafeltennistafel. Het animatieteam is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mei-sept.) en organiseert leuke sport- en spelactiviteiten.
Bij de brasserie kunt u lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen op het terras. Een dagje geen zin aan koken dan kunt u iets bestellen bij de snackbar. Lekkere croissantjes haalt u bij de croissanterie.  Bij de parkreceptie kunt u fietsen, E-Bikes, scooters en skelters huren.

De omgeving van Ouddorp

U kunt als gast van dit RCN Vakantiepark Toppershoedje Chalet type Duinchalet 6-personen leuke uitjes maken in de omgeving. Het gezellige centrum Ouddorp heeft winkeltjes en terrasjes. De kleintjes vinden een bezoek aan de geitenboerderij De Mekkerstee het einde, maar ook een rondvaart op het Grevelingenmeer is de moeite waard, misschien ziet u nog zeehondjes! Zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo een goed idee.

Samen genieten van de watersport en het Noordzeestrand vlakbij dit RCN Vakantiepark Toppershoedje Type Chalet Duinchalet 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Ouddorp, in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht