Vakantiehuis Ouddorp: Bungalow type Luxe 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 8 personen op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Oudorp, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij de Noordzeekust vakantiewoningen te huur voor 6 tot 10-personen op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland. Kleinschalig vakantiepark met luxe bungalows.

De vrijstaande Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 8-personen beschikt over een modern ingerichte woonkamer met houtkachel. De bungalow is volledig gasloos en All-electric. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een afwasmachine, magnetron, Nespressokoffieapparaat, waterkoker en kookeiland met wijnkoeling. Vier slaapkamers waarvan één met flatscreen TV. Er zijn twee badkamers met regendouche en sunshower. Twee toiletten. Buiten kunt u genieten op het overdekte terras met tuinmeubilair en loungeset. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Er zijn helaas geen huisdieren toegestaan.

Op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Ouddorp

Dit park is kleinschalig en aangelegd met meerdere waterpartijen. Op het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee kunt u gebruik maken van de faciliteiten zoals de binnen- en buitenspeeltuin voor de kinderen kinderanimatie en een zwemvijver. Lekker eten kan ook op dit vakantiepark bij de gezellige brasserie.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 8-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Bezoek de gezellige badplaats Renesse of breng een bezoek aan de historische stad Zierikzee. Maar Rotterdam en de Belgische plaats Antwerpen liggen ook vlakbij. Met de kinderen is het een aanrader om het Deltapark Neeltje Jans te bezoeken. Bij Strandplein Ouddorp kunt u fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen. Vraag bij de receptie even naar informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 8-personen genieten van een super vakantie aan het Noordzeestrand in Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht