Vakantiehuis Ouddorp: Bungalow type Luxe 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij de Noordzeekust vakantiewoningen te huur voor 6 tot 10-personen op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland. Kleinschalig vakantiepark met luxe bungalows.

Deze vrijstaande Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 6-personen is all-electric en gasloos. De gezellige woonkamer heeft een houtkachel en de keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, magnetron, oven, Nespressoapparaat, waterkoker, kookeiland met wijnkoeling. Drie slaapkamers waarvan één met flatscreen TV. Twee badkamers met dubbele regendouche, Sunshower en twee toiletten. Wasmachine en wasdroger. Voor buiten een vlonderterras met overkapping, tuinmeubilair en loungeset. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin

Dit leuke vakantiepark ligt op loopafstand van het Noordzee strand en ligt in een natuurlijke omgeving met fraai aangelegde vijvers. Voor de kinderen is er op het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee een leuke speeltuin, kinderanimatie en een zwemvijver. Ook op dit vakantiepark kunt u genieten van een heerlijk diner bij Bistro Skål. Op 750 meter afstand is een supermarkt en bij het strandtheater Houten Kaap zijn het hele jaar door muziekvoorstellingen en evenementen. Op strandplein Ouddorp zijn fietsen te huur.

De omgeving van het vakantiepark in Ouddorp

Als gast van dit Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 6-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen vlakbij en zijn uitstekende locaties om te genieten van de watersport. Bezoek de zeehondenopvang in Stellendam, of het Deltapark Neeltje Jans is ook beslist de moeite waard! Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt.

In deze Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 6-personen dichtbij het Noordzeestrand kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Ouddorp in de provincie Zuid-Holland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht