Vakantiehuis Ouddorp: Bungalow type Luxe 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime villa voor 10 personen te huur op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij de Noordzeekust vakantiewoningen te huur voor 6 tot 10-personen op vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin in Ouddorp, Zuid-Holland. Kleinschalig vakantiepark met luxe bungalows.

Deze prachtige Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 10-personen beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer met houtkachel. De bungalow is gasloos en All-electric. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een diepvries, afwasmachine, magnetron, oven, Nespresso koffieapparaat, waterkoker en kookeiland met wijnkoeling. Twee aparte toiletten. Er zijn vijf slaapkamers (4 boven, 1 beneden). Drie badkamers waarvan één met dubbele regendouche en sunshower. Wasmachine en wasdroger. Vlonderterras met buitentafel, stoelen en loungeset. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin

Dit vakantiepark is perfect gelegen op loopafstand van het Noordzeestrand. Op het naast gelegen Vakantiepark De Klepperstee kunt u gebruik maken van de faciliteiten voor de kinderen zoals kinderanimatie, een binnen- en buitenspeeltuin en een zwemvijver. Op dit vakantiepark kunt u lekker dineren bij de bistro. In de nabije omgeving is een supermarkt en een fietsverhuurbedrijf aanwezig.

De omgeving van het vakantiepark

U heeft voldoende keuze voor een leuk uitstapje in de omgeving van deze Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 10-personen. Het park ligt zeer centraal gelegen, een uitstapje naar Rotterdam of naar bijvoorbeeld de prachtige Belgische stad Antwerpen is een mogelijkheid, maar ook de gezellige badplaats Renesse is een bezoek waard. Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin Bungalow type Luxe 10-personen kunt u samen met uw familie genieten van een heerlijke vakantie in Ouddorp  in de provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht