Vakantiehuis Ouddorp: Bungalow type Eden C28 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 6 personen te huur op vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

In het gezellige plaatsje Ouddorp vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, Zuid-Holland. Duurzaam vakantiepark vlakbij de Noordzeekust met natuurlijke zwemvijver.

Deze vrijstaande Vakantiepark De Klepperstee Bungalow type Eden C28 6-personen is all-electric. De gezellige woonkamer is modern ingericht en heeft een grote raampartijen met schuifpui. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koel/vriescombinatie, grilloven, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Slaapkamer op de begane grond en een slaapkamer in tweeën is gesplitst met een laagslaper en een hoogslaper. Badkamer met wastafel, regendouche en toilet. Voor buiten twee vlonderterrassen met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn niet toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op De Klepperstee in Ouddorp

Lekker met de kinderen schelpen zoeken of pootjebaden, dan kan, want dit vakantiepark ligt vlakbij het Noordzee strand. De kinderen zullen zich ook prima vermaken in de natuurlijke zwemvijver met drie baden. Er is een nieuwe sauna bij de zwemvijver en deze is gratis te gebruiken voor de gasten, wel even reserveren bij de receptie. Het recreatieteam organiseert leuke activiteiten en knutselochtenden, de hele dag door worden de kinderen vermaakt. Even geen zin aan koken vandaag? Geen probleem, bij Bistro Skål kunt u lekker lunchen of dineren. In het hoogseizoen zijn er verse broodjes voor het ontbijt, en zijn er snacks en pizza's verkrijgbaar. Bij het strandtheater Houten Kaap zijn het hele jaar door muziekvoorstellingen en evenementen. Fietsen zijn te huur op het strandplein Ouddorp.

Uitjes in de omgeving van De Klepperstee

In de omgeving van deze Vakantiepark De Klepperstee Bungalow type Eden C28 6-personen zijn er voldoende uitstapjes te maken. Het vlakbij gelegen Grevelingenmeer is een prachtige locatie om te genieten van de watersport. Er zijn tal van mogelijkheden zoals surfen, kitesurfen, zeilen, zwemmen, duiken en vissen. Een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans is beslist ook de moeite waard! Of bezoek de zeehondenopvang in Stellendam. Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt.

We zien u graag als gast van deze ruime Vakantiepark De Klepperstee Bungalow type Eden C28 6-personen. Geniet  van een fijne vakantie dichtbij het Noordzeestrand in Ouddorp, Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht