Vakantiehuis Ouddorp: Bungalow type Brouwersdam 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark Toppershoedje Ouddorp Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

Op wandelafstand van het Noordzee strand vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen Op RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland. Familiepark vlakbij het strand met kinderanimatie.

Deze vrijstaande gerenoveerde bungalow heeft een gezellig ingerichte woonkamer met houtkachel en flatscreen TV, ook is het mogelijk via casting nieuwe films en series op Videoland en Netflix bekijken of via Spotify je eigen muziek beluisteren. In de keuken een afwasmachine, filterkoffiezetapparaat en Nespresso machine, waterkoker en combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers met elk een wastafel. Luxe badkamer met stortdouche en ligbad met bubbelfunctie. Apart toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer naar het terras die voorzien is van tuinmeubilair en pizzaoven. Het gebruik van Wifi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan. (niet in alle bungalows)

Het Toppershoedje in Ouddorp

Als gast van dit vakantiepark Toppershoedje Bungalow type Brouwersdam 6-personen zijn er verschillende  faciliteiten, voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes, tafeltennistafel en een water speelparadijs. Ook is er multifunctionele sportkooi en het animatieteam is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mei-sept.) en organiseert leuke sport- en spelactiviteiten. Lekker eten kan op het terras bij de brasserie, of gewoon gezellig borrelen. Voor een patatje met kunt u terecht bij de snackbar op het park. Verse croissantjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar bij de croissanterie.

Activiteiten in Ouddorp en omgeving

Dit leuke vakantiepark Toppershoedje Bungalow type Brouwersdam 6-personen en is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Op loopafstand van het schoonste strand van Nederlanden met het levendige centrum van  Ouddorp op fietsafstand van het park, met gezellige winkeltjes, restaurants en terrassen. Mooi centraal gelegen om zowel kust en stranden in Zeeland of Zuid Holland te bezoeken. Voor de kleintjes is een bezoek aan de geitenboerderij De Mekkerstee een tip. Bij de parkreceptie kunt u fietsen, e-bikes, scooters en skelters huren en hiermee de hele omgeving verkennen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze knusse vakantiepark Toppershoedje Bungalow type Brouwersdam 6-personen op RCN vakantiepark Toppershoedje bij Ouddorp, Zuid Holland, Nederland. Wij verwelkomen u graag!

Ga terug naar overzicht