Vakantiehuis Ouddorp: Bungalow type Albatros C58 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Ouddorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 4 personen te huur op vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland.

In het gezellige plaatsje Ouddorp vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, Zuid-Holland. Duurzaam vakantiepark vlakbij de Noordzeekust met natuurlijke zwemvijver.

Deze vrijstaande Vakantiepark De Klepperstee Bungalow type Albatros C58 4-personen heeft een gezellig modern ingerichte woonkamer met flatscreen TV. De luxe open keuken heeft een afwasmachine, oven, magnetron, Nespresso koffiezetapparaat en een waterkoker. Twee slaapkamers waarvan één met groot stapelbed, beide hebben een badkamer en-suite. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Voor buiten een terras met tuinmeubilair, picknicktafel en buitenoven. U kunt in de bungalow gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Informatie over Vakantiepark De Klepperstee

Het is genieten geblazen aan het, zo vlakbij gelegen, Noordzee strand. De kinderen kunnen heerlijk plonsen in de natuurvijver, en het recreatieteam zorgt organiseert leuke activiteiten en knutselochtenden, zowel binnen als buiten. Er zijn bijzondere speeltoestellen en met de babyschommel is ook aan de kleintjes gedacht. Op dit vakantiepark kunt u uitgebreid lunchen of dineren in de Bistro Skål, en in het hoogseizoen zijn verse broodjes, snacks en pizza's te bestellen. Bij het strandtheater Houten Kaap zijn het hele jaar door muziekvoorstellingen en evenementen. Op Strandplein Ouddorp zijn fietsen te huur.

Activiteiten in de buurt van Ouddorp

Door de perfecte ligging van deze Vakantiepark De Klepperstee Bungalow type Albatros C58 4-personen zijn er bij de Brouwersdam en op het Grevelingenmeer tal van watersport mogelijkheden, zoals surfen, zwemmen, duiken, vissen en zeilen. Lekker schelpen zoeken, zonnen of uitwaaien aan het Noordzeestrand of bezoek de zeehondenopvang en Expo Stellendam. Het Deltapark Neeltje Jans is ook beslist de moeite waard! Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt.

In deze Vakantiepark De Klepperstee Bungalow type Albatros C58 4-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie in Ouddorp bij het Noordzeestrand en uitgerust weer thuiskomen. Wij heten u van harte welkom! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht