Vakantiehuis Otterlo | Villa type Geheim van Otterlo Luxe 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Otterlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Otterlo, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 10 personen te huur op EuroParcs De Zanding in Otterlo, Gelderland, Nederland.

Op een geweldige locatie vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 2 tot 18-personen te huur op EuroParcs De Zanding in Otterlo, Gelderland, Nederland. Familiepark met natuurbad en buitenzwembad.

Deze prachtige EuroParcs De Zanding Villa type Geheim van Otterlo Luxe 10-personen beschikt over een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In deze villa kunt u gratis van WiFi gebruik maken. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, Senseoapparaat, combimagnetron, waterkoker en koelkast. Er zijn vier slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-pers. bedden en twee slaapkamers met drie 1-pers.bedden. Twee luxe badkamers met inloopdouche en wastafel. Apart toilet. Groot terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar!

EuroParcs De Zanding

Genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze EuroParcs De Zanding Villa type Geheim van Otterlo Luxe 10-personen. U kunt op het park gebruik maken van diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad met apart kleuterbad, een wellness centrum met infraroodcabines, zonnebanken, Turks stoombad en een Finse sauna. Voor de kinderen is er skelterverhuur bij de receptie en is er een speeltuin met meerdere speeltoestellen. Bij het natuurbad op het park kan je lekker zwemmen of zonnen, er is een ligwegweide en een zandstrandje. De kinderen vermaken zich wel op het avontureneiland in het water. Het animatieteam zorgt in de schoolvakanties voor gezellige knutselochtenden en leuke sport- en spelactiviteiten. Er is een supermarkt maar als u geen zin aan koken heeft kunt u in restaurant Sophia's Italian genieten van een lekkere lunch of diner. Voor een patatje met kunt u terecht bij de snackbar.

De omgeving van dit vakantiepark in Otterlo

De omgeving van deze EuroParcs De Zanding Villa type Geheime van Otterlo Luxe 10-personen biedt voldoende mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Met de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving is het genieten geblazen. Natuurlijk bezoekt u het nabijgelegen prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe, een paradijs voor fietsers, met natuurlijk het befaamde museum Kröller-Müller. Een dagje naar Pretpark Julianatoren zullen de kinderen super cool vinden, maar ook een bezoek aan Burgers Zoo in Arnhem of Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een aanrader! Kijk even bij de receptie voor de wandel- en fietsroutes en nog meer bezienswaardigheden in de omgeving.

Geniet van een super vakantie op de Veluwe op dit prachtige EuroParcs De Zanding in de provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht