Vakantiehuis Otterlo: Chalet type Pavilion 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Otterlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuizen huren in Otterlo, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo, Gelderland, Nederland.

Direct naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe gelegen vakantiepark met vakantiewoningen van 2 tot 12-personen te huur op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo, Gelderland. Vakantiepark midden in de bossen met buitenzwembad.

Dit vrijstaande EuroParcs De Wije Werelt Chalet type Pavilion 4-personen beschikt over een knusse woonkamer met in de keuken een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron en koel-vriescombinatie. Het gebruik van WiFi is gratis in dit chalet. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een 2 pers. bed en één met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Dit chalet heeft een eigen parkeerplaats.

Vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt

Als gast van dit EuroParcs De Wije Werelt Chalet type Pavilion 4-personen heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo is er een ontbijtshop, minimarkt, snackbar, eetcafé en een restaurant. Voor de kinderen is er voldoende te beleven zoals lekker zwemmen in het verwarmde buitenzwembad, met apart kleuterbad en ligweide. Verder een indoorspeelparadijs, een kinderboerderij, speeltuin met diverse speeltoestellen en een tafeltennistafel. U kunt op het park fietsen en skelters huren. In de schoolvakantie zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten voor jong en oud.

De omgeving van het vakantiepark

Dit EuroParcs De Wije Werelt Chalet type Pavilion 4-personen is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Vanuit het park kunt u fiets- en wandeltochten maken in het Nationaal Park de Hoge Veluwe, ga op zoek naar de herten in het park of bezoek het Kröller-Möller museum. Het park ligt direct bij het Mosselse Zand, een zandverstuiving waar de kinderen eindeloos kunnen ravotten. Ook het Speelbos van Oerr zullen de kinderen fantastisch vinden, lekker klimmen en klauteren. Maar ook de Apelheul in Apeldoorn en Burger Zoo in Arnhem zijn vlakbij. Avonturenpark Koningin Juliatoren is zeker een aanrader voor de kleintjes.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie chalets op EuroParcs De Wije Werelt aan de rand van het gezellige plaatsje Otterlo in de provincie Gelderland, Nederland. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht