Vakantiehuis Otterlo | Chalet type L-Cube Plus 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Otterlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Otterlo, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs De Zanding in Otterlo, Gelderland, Nederland.

Op een geweldige locatie vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 2 tot 18-personen te huur op EuroParcs De Zanding in Otterlo, Gelderland, Nederland. Familiepark met natuurbad en binnenzwembad.

Dit prachtige EuroParcs De Zanding Otterlo Chalet type L-Cube Plus 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met in de open keuken een afwasmachine, Senseoapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Er zijn drie slaapkamers. Badkamer met inloopdouche douche en wastafel en een apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar en is het gebruik van Wifi gratis!

Op EuroParcs De Zanding

Dit EuroParcs De Zanding Otterlo Chalet type L-Cube Plus 6-personen ligt vlakbij het Nationaal Park De Hooge Veluwe dus een prima locatie voor natuurliefhebbers! Op het park zijn voldoende faciliteiten zoals een binnenzwembad met wellness centrum waar u gebruik kunt maken van de infraroodcabines, Finse sauna, zonnebanken en een Turks stoombad. Ook bij het natuurbad met strandje en ligweide is het prima vertoeven, even lekker zwemmen, dobberen of zonnen. In de schoolzomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten voor de kinderen. Er is speeltuin op het park en er zijn skelters te huur. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt. Geen zin aan koken? In restaurant Sophia's Italian kunt u genieten van een lekkere lunch of diner. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar.

De omgeving van het park

In dit EuroParcs De Zanding Chalet type L-Cube Plus 6-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk gaat u het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, een waar paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes en natuurlijk het befaamde museum Kröller-Müller. De kinderen zullen het fijn vinden om een dag naar Pretpark Julianatoren te gaan, een bezoek aan Burgers Zoo in Arnhem of Ouwehands Dierenpark in Rhenen valt ook altijd in de smaak.  
Bij de receptie zijn fietsen te huur en er liggen folders van de bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Samen genieten van een top vakantie op de Veluwe in de prachtige provincie Gelderland. Wij zien u graag op EuroParcs De Zanding in Otterlo.

Ga terug naar overzicht