Vakantiehuis Otterlo, Chalet type Berkel 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Otterlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuizen huren in Otterlo, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo, Gelderland, Nederland.

Direct naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe gelegen vakantiepark met vakantiewoningen van 2 tot 12-personen te huur op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo, Gelderland. Vakantiepark midden in de bossen met buitenzwembad.

Dit mooie EuroParcs De Wije Werelt Chalet type Berkel 6-personen beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoek, TV en een prima uitgeruste keuken met magnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-pers.bedden. Badkamers met douche, wastafel en toilet. Het gebruik van Wifi is in dit chalet gratis. Tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt even op de site kijken voor meer vakantiewoningen, informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Park EuroParcs De Wije Werelt

Dit vakantiepark beschikt veel faciliteiten zoals een mooi verwarmd buitenzwembad met apart kleuterbad en ligweide om lekker te kunnen zonnen. Uw kinderen zullen zich prima vermaken in de indoorspeeltuin en verder is er een tafeltennistafel, speeltuin met meerdere speeltoestellen en een voet- en volleybalveld. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Bij de receptie kunt u fietsen en skelters huren. 
Tijdens uw vakantie hoeft u niet te koken, er is een snackbar, eetcafé en bij het familie restaurant 'De Houtzagerij' kunt u heerlijk lunchen en dineren. In de schoolvakantie is er animatieteam aanwezig die leuke activiteiten verzorgt voor jong en oud.

Otterlo en omgeving

Wat een prachtige locatie voor dit EuroParcs De Wije Werelt Chalet type Berkel 6-personen. Het park ligt vlakbij het Nationaal Park De Hoge Veluwe, mooi om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Speur naar herten of wilde zwijnen of bezoek het Kröller Möller museum. Voor de kinderen is het en aanrader om het Mosselse Zand met z'n zandverstuivingen en het Speelbos van Oerr te bezoeken, om lekker te kunnen klimmen en klauteren. Ook Kinderpretpark Julianatoren en de Apelheul in Apeldoorn en Burgers Zoo in Arnhem zijn niet ver rijden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie chalet op EuroParcs De Wije Werelt vlakbij het gezellige plaatsje Otterlo in de provincie Gelderland, Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht