Vakantiehuis Otterlo: Bungalow type Villa 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Otterlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuizen huren in Otterlo, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 8 personen te huur op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo, Gelderland, Nederland.

Direct naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe gelegen vakantiepark met vakantiewoningen van 2 tot 12-personen te huur op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo, Gelderland. Vakantiepark midden in de bossen met buitenzwembad.

Dit ruime EuroParcs De Wije Werelt Bungalow type Villa 8-personen is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! De bungalow heeft een ruime woonkamer, keuken met grote eethoek en een afwasmachine, oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Eén slaapkamer en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers en badkamer op de 1ste etage. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en bij deze bungalow zijn er twee parkeerplaatsen. In deze bungalow maakt u gratis gebruik van WiFi.

Park EuroParcs De Wije Werelt

Als gast van dit prachtige vakantiepark heeft u de beschikking over veel faciliteiten. Op het park is een verwarmd buitenzwembad met ligweide om lekker te zwemmen of te zonnen. Voor de kinderen is er veel vertier zoals een indoor speelparadijs, voet- en volleybalveld, een tafeltennistafel en speeltuin met diverse speeltoestellen en een kinderboerderij. Geen zin aan koken in de vakantie? In het parkrestaurant 'De Houtzagerij' kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Verder is op het park een ontbijtshop, een eetcafé en een snackbar voor een lekker patatje met.

Otterlo en omgeving

Hoe fijn zijn de herinneringen om met de hele familie hier uw vakantie te vieren in deze prachtige EuroParcs De Wije Werelt Bungalow type Villa 8-personen. Het park ligt in een mooie omgeving, naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe, mooi om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Bezoek ook het Kröller Möller museum, of speur naar wilden zwijnen of herten. Het Mosselse Zand met z'n zandverstuivingen en het Speelbos van Oerr  zijn geweldige uitstapjes met de kinderen, lekker spelen, klimmen en klauteren. Ook Burgers' Zoo in Arnhem, Kinderpretpark Julianatoren en de Apelheul in Apeldoorn zijn maar een klein eindje rijden van het park.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalow op EuroParcs De Wije Werelt Bungalow type Villa 8-personen vlakbij het gezellige plaatsje Otterlo in de provincie Gelderland, Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht