Vakantiehuis Ossenzijl: Villa type Watervilla 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ossenzijl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Ossenzijl Overijssel Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime villa voor 8 personen op Waterstaete Ossenzijl in Overijssel Nederland.

Direct aan het water gelegen luxe vakantievilla’s voor 2 tot 12-personen te huur op Waterstaete Ossenzijl, Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Elke bungalow heeft eigen aanlegsteiger en sloep.

De vrijstaande Waterstaete Ossenzijl Villa type Watervilla 8-personen heeft een ruime woonkamer met smart tv, vloerverwarming en prachtig uitzicht op het water. Een open keuken voorzien van combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Twee persoonsslaapkamer met badkamer en douche ensuite. Op de 1ste verdieping drie 2-persoons slaapkamers met twee badkamers. Buiten een terras, tuin met tuinmeubilair. Een eigen aanlegsteiger met in de zomermaanden van maart tot en met oktober een eigen sloep. Het gebruik van Wifi is geheel gratis en er zijn twee parkeerplaatsen bij deze villa. Er kunnen extra voorzieningen zoals een wasmachine en wasdroger bijgeboekt worden.

Het park Waterstaete Ossenzijl

Met de hele familie genieten aan het water in deze Waterstaete Ossenzijl Villa type Watervilla 8-personen. Met de sloep kunt u de prachtige omgeving en het natuurgebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen. Op het park zijn fietsen te huur dus maak een heerlijk fietstocht in de omgeving. Voor de kinderen is er een speeltuin en speeltoestellen. Vissen kan direct vanaf het terras. De dagelijkse boodschappen kunt u halen in de supermarkt in het nabijgelegen Oldemarkt. Verse broodjes kunt u bestellen via de broodjesservice op het park.

Wat is er in de buurt van Ossenzijl te doen

Wat zult u lekker ontspannen van een welverdiende vakantie in deze prachtige villa. Lekker genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten. Maak een tochtje met de sloep naar het Nationaal Park Weerribben-Wieden maar u zit ook zo op het Friese Tjeukermeer. In het nabijgelegen Steenwijk kun u winkelen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen of dineren. Natuurlijk mag een bezoek aan het historische dorpje Giethoorn zeker niet ontbreken tijdens deze vakantie.

Kom genieten in deze Waterstaete Ossenzijl Villa type Watervilla 8-personen! Wij heten u van harte welkom in Ossenzijl in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht