Vakantiehuis Ossenzijl: Villa type Watervilla 6b 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ossenzijl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Ossenzijl Overijssel Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 6 personen op Waterstaete Ossenzijl in Overijssel  Nederland.

Direct aan het water gelegen luxe vakantievilla’s voor 2 tot 12-personen te huur op Waterstaete Ossenzijl, Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Elke bungalow heeft eigen aanlegsteiger en sloep.

Deze vrijstaande Waterstaete Ossenzijl Villa type Watervilla 6b voor 6-personen heeft een luxe uitstraling met riet gedekt dak. In de gezellige woonkamer met vloerverwarming en een modern maar gezellig ingerichte zithoek met tv. De villa heeft uitzicht op het water. Open keuken voorzien van combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Twee persoonsslaapkamer met ensuite badkamer met douche. Op de 1ste verdieping twee 2-persoons slaapkamers met elk een badkamer met douche en toilet. Buiten een half overdekt terras, tuin en eigen aanlegsteiger met in de zomermaanden van maart tot en met oktober een eigen sloep. Het gebruik van Wifi is geheel gratis en er zijn twee parkeerplaatsen bij deze villa.

Faciliteiten op het vakantiepark in Overijssel

Deze Waterstaete Ossenzijl Villa type Watervilla 6b voor 6-personen is gelegen naast het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Met de sloep kunt u dit hele natuurgebied verkennen. Ook op de fiets de omgeving bekijken is een optie, fietsen zijn op het park te huur. Verse broodjes kunt u bestellen via de broodjesservice en voor de kinderen is er een speeltuin en speeltoestellen. Heerlijk in alle rust een hengeltje uitgooien kan direct vanaf het terras. De dagelijkse boodschappen kunt u halen in de supermarkt in het nabijgelegen Oldemarkt.

De omgeving van Ossenzijl

Wat zullen de herinneringen heerlijk zijn als u weer thuis bent na een verblijf in deze prachtige villa. Lekker ontspannen en genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten. Maak een tochtje met de sloep naar het Nationaal Park Weerribben-Wieden maar u zit ook zo op het Tjeukermeer in Friesland. Natuurlijk mag een bezoek aan het historische dorpje Giethoorn zeker niet ontbreken tijdens deze vakantie. Even shoppen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen of dineren kan in Steenwijk.

Laat de dagelijkse drukte achter u en kom genieten in deze Waterstaete Ossenzijl Villa type Waterstaete 6b 6-personen! Wij heten u van harte welkom in Ossenzijl in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht