Vakantiehuis Ossenzijl: Villa type Watervilla 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ossenzijl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Ossenzijl Overijssel Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande villa voor 4 personen op Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl, Ossenzijl, Overijssel.

Direct aan het water gelegen luxe vakantievilla’s voor 2 tot 12-personen te huur op Waterstaete Ossenzijl, Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Elke bungalow heeft eigen aanlegsteiger en sloep.

Deze vrijstaande Waterstate Ossenzijl Villa type Watervilla 4-personen is pas gebouwd en heeft een gezellige indeling. Zit- en eethoek met uitzicht op het water. In de hal een apart toilet. Open keuken voorzien van combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Boven twee 2-persoons slaapkamers met elk een badkamer met douche en toilet. Buiten een half overdekt terras, tuin en eigen aanlegsteiger met in de zomermaanden van maart tot en met oktober een eigen sloep. Er zijn twee parkeerplaatsen en u kunt gratis van WiFi gebruikmaken.

Faciliteiten op het vakantiepark in Overijssel

Als gast van deze Waterstate Ossenzijl Villa type Waterstaete 4-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur in het naastgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden. De verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen via de broodjesservice en voor de kinderen is er een speeltuin en speeltoestellen. Een hengeltje uitgooien is geen probleem zo direct aan het water. De dagelijkse boodschappen zijn verkrijgbaar in de supermarkt in het nabijgelegen Oldemarkt.

De omgeving van Waterstaete Ossenzijl

Op dit mooie vakantiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. Met uw eigen sloep het hele natuurgebied van het Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen, hoe gaaf is dat! Ook zit u met de sloep zo op het Friese Tjeukemeer. Winkelen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen of dineren kan in Steenwijk. Natuurlijk mag een bezoek aan het historische dorpje Giethoorn zeker niet ontbreken tijdens deze vakantie.

Deze prachtige Waterstaete Ossenzijl Villa type Waterstaete 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie met eigen sloep in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht