Vakantiehuis Ootmarsum: Bungalow type Dennenlust 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ootmarsum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ootmarsum, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Vakantiepark de Witte Berg in Ootmarsum, Overijssel, Nederland.

Middenin een natuurgebied in Twente vakantiewoningen voor 2 tot 20-personen te huur op Vakantiepark De Witte Berg in Ootmarsum, Overijssel. Vakantiepark met binnen- en buitenzwembad en veel kinderfaciliteiten.

Deze vrijstaande Vakantiepark De Witte Berg Bungalow type Dennenlust 6-personen beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer. Ruime keuken met alles wat u nodig heeft zoals een koffiezetapparaat en waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Drie slaapkamers waarvan één op de begane grond met wastafel. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Extra toilet op de 1ste verdieping. Tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark De Witte Berg

Dit park ligt vlakbij natuurgebied Het Springendal en als gast van deze Vakantiepark De Witte Berg Bungalow type Dennenlust 6-personen kunt u gebruik maken van veel faciliteiten. Allereerst een binnen- en buitenzwembad met schuifdak dus kan er ook met slecht weer gezwommen kan worden. Natuurvijver met zandstrand, ligweide, waterattractie en waterspeeltuin. Indoor speeltuin en buitenspeeltuin met airtrampoline. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Midgetgolf, visvijver (vissen kan zonder vergunning) en minimarkt voor verse broodjes. Bij restaurant Bie Heintje kunt u heerlijk lunchen of dineren.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van het park kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Het park ligt bij het natuurgebied Springendal met bossen, heidevelden en beekjes, maak een mooie wandel- of fietstocht! Bezoek ook de diverse musea in het gezellige stadje Ootmarsum. Op de top van de Kuiperberg is het uitzicht over Twente prachtig! Voor de kinderen is het Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen natuurlijk een aanrader. 
Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Als gast van deze Vakantiepark De Witte Berg Bungalow type Dennenlust 6-personen kunt u genieten van een super vakantie in het Twentse land in Ootmarsum. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht