Vakantiehuis Ootmarsum: Boerderij type Heerdink Hoeve 20-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ootmarsum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ootmarsum, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 20
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime boerderij voor 20 personen te huur op Vakantiepark De Witte Berg in Ootmarsum, Overijssel, Nederland.

Middenin een natuurgebied in Twente vakantiewoningen voor 2 tot 20-personen te huur op Vakantiepark De Witte Berg in Ootmarsum, Overijssel. Vakantiepark met binnen- en buitenzwembad en veel kinderfaciliteiten.

Deze ruime Vakantiepark De Witte Berg Boerderij type Heerdink Hoeve 20-personen is zeer geschikt voor familie-uitjes. Er is één grote gezelschapsruimte en twee kleinere, twee ruime keukens met combimagnetron, vaatwasmachine en diepvries. Vier 4-persoons en twee 2-persoons slaapkamers en zes badkamers met douche, wastafel en toilet. Ruime tuin met meerdere terrassen voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over vakantiepark de Witte Berg

Dit familiepark ligt op een uitstekende locatie bij het natuurgebied Springendal. Op het park is een binnen-en buitenzwembad met schuifdak. Op het park is een natuurlijke zwemvijver met waterspeeltuin, strand en ligweide en airtrampoline in het water. Ook kan er een hengeltje worden uitgegooid in de visvijver (zonder visvergunning). Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes, maar de kinderen kunnen zich ook prima vermaken in de indoorspeeltuin of bij de speeltoestellen verdeelt over het park. Heerlijk met de hele familie midgetgolfen is ook een optie. De verse broodjes voor het ontbijt haalt u bij de minimarkt op het park. Met de hele familie lekker uit eten? Dat kan bij restaurant Bei Heintje.

De omgeving van het vakantiepark in Ootmarsum

Als gast van dit Vakantiepark De Witte Berg Boerderij type Heerdink Hoeve 20-personen zijn er leuke uitstapjes voldoende. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn, maar ook de prachtige omgeving leent zich voor mooi wandel- of fietstochten. Bezoek de Kuiperberg met een mooi uitzicht over het Twentse landschap. Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Ook zijn er fietsen op het park te huur.

In deze gezellige Vakantiepark De Witte Berg Boerderij type Heerdink Hoeve 20-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Overijssel. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht