Vakantiehuis Oostvoorne: Chalet type Hortensia 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Oostvoorne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Kruininger Gors Oostvoorne Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig 4-persoons chalet te huur op Molecaten Park Kruinger Gors in Oostvoorne, Zuid-Holland, Nederland.

Direct aan het Brielse Meer gelegen vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen te huur op Molecaten Park Kruininger Gors. Gezellig familiepark met strand.

Dit gezellige Molecaten Park Kruininger Gors Chalet type Hortensia 4-personen is een knus chalet en heeft een ideale locatie voor strand- en watersportliefhebbers. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan. De indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, open keuken met magnetron, Senseo en waterkoker. Slaapkamer met 2-persoonsbed en slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met douche, wastafel en föhn. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Veranda met tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark in Oostvoorne

Dit familiepark Molecaten Park Kruininger Gors ligt direct aan het Brielse Meer, met eigen zandstrand en waar vele watersporten mogelijk zijn. Op het park zijn meerdere speeltuinen, tafeltennis, jeu de boules-baan, sportveld en een speelschip. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten waaronder een te gekke schuimparty, en een FIFA toernooi! Op het park is verder een lunchroom, snackbar en kleine supermarkt met broodjesservice.

De omgeving van park Kruininger Gors

Als gast van dit Molecaten Park Kruininger Gors Chalet type Hortensia 4-personen kunt u natuurlijk genieten van allerlei watersporten op het Brielse Meer, maar ook is het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is prima omgeving om te ontdekken op de fiets. Bij de receptie zijn fietsen te huur en er liggen ook prachtige fietsroutes voor u klaar. Ontdek met name het grote natuurgebied Voornes Duin!
Bezoek ook de gezellige stadjes zoals Brielle en Hellevoetsluis, of het openluchtmuseum de Duinhuisjes in Rockanje. Ook de wereldstad Rotterdam is vlakbij, maak bijvoorbeeld een boottocht in de havens. 

In dit gezellige Molecaten Park Kruininger Gors Chalet type Hortensia 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Oostvoorne in de provincie Zuid-Holland! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht