Vakantiehuis Oostkapelle: Chalet type Excellence 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Oostkapelle), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Oostkapelle, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen op Siblu Camping In de Bongerd, Oostkapelle, Zeeland, Nederland

Prachtig gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Siblu Camping In de Bongerd, Oostkapelle, Zeeland, Nederland. Familiecamping vlakbij Noordzeestrand met verwarmd binnenzwembad en kinderanimatie.

Dit vrijstaande Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Excellence 4-personen heeft een gezellige woonkamer met TV en een open keuken met magnetron, inbouwoven, waterkoker, koffiepadapparaat en koelkast. Twee slaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair, BBQ en parasol. U kunt gratis van WiFi gebruikmaken.

Wat is er te doen in de omgeving van het vakantiepark

Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Excellence 4-personen ligt vlakbij het Noordzeestrand, dus kunt u genieten van zon, zee en strand! Ook een prima plek om mooie wandelingen of fietstochten te maken. Bezoek met de kinderen het Deltapark Neeltje Jans met het grootste aquarium van Zeeland maar ook zeehondenshows en veel informatie over de stormvloedkering. Ook een aanrader is een bootrondvaart met de MS Onrust om zeehonden te spotten op de Oosterschelde!

Op Siblu Camping In de Bongerd

De gasten van dit leuke Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Excellence 4-personen hebben de beschikking over een aantal voorzieningen waaronder een verwarmd binnenzwembad, diverse speeltuintjes, een indoor speeltuin, een voetbalkooi en niet te vergeten het brede Noordzeestrand. Voor de kinderen is er in de schoolvakanties ook een animatie team die voor leuke spel- en sport activiteiten zorgt. Geen zin aan koken? Dan is het restaurant op het park een uitkomst. Versgebakken croissantjes haalt u bij de supermarkt.

Graag tot ziens in dit Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Excellence 4-personen in Oostkapelle in de mooie kustprovincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht