Vakantiehuis Oostkapelle: Chalet type Elegance 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Oostkapelle), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Oostkapelle, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 6 personen op Siblu Camping In de Bongerd, Oostkapelle, Zeeland, Nederland.

Prachtig gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Siblu Camping In de Bongerd, Oostkapelle, Zeeland, Nederland. Familiecamping vlakbij Noordzeestrand met verwarmd binnenzwembad en kinderanimatie.

Dit Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Elegance 6-personen heeft een gezellige woonkamer met TV en in de keuken beschikt u over een magnetron, koelkast, inbouwoven, koffiepadapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Voor buiten een half overdekt terras met tuinmeubilair, BBQ en parasol. Het gebruik van WIFI is gratis.

Siblu Camping In de Bongerd in Zeeland

Deze familie camping is vlakbij het Noordzeestrand en is een fijne uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie. Zit het weer even niet mee dan kan er gebruik worden gemaakt van het verwarmde binnenzwembad. Ook de indoorspeeltuin zorgt voor veel speelplezier. Buiten zijn er meerdere speeltuinen en een tafeltennistafel. Ook een potje voetbal is mogelijk in de voetbalkooi. Het animatieteam organiseert leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten in de schoolvakanties. Lekker uit eten kan in het restaurant op het park ook afhaal menu's zijn mogelijk.

De omgeving van Oostkapelle

Als gast van dit Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Elegance 6-personen heeft u de keuze uit leuke uitstapjes in de omgeving. Het is een prima locatie om fijne wandel- en fietstochten te maken. Bezoek ook het Deltapark Neeltje Jans, met zeehonden en het grootste aquarium van Zeeland ook voor kinderen een aanrader!  Bij zeil- en surfcentrum Brouwersdam kan de watersportliefhebber zich uitleven. Surfen, zeilen of suppen alles is mogelijk. Maak een rondvaart met de boot MS Onrust op de Oosterschelde, misschien kunt u zeehonden spotten. Ook de steden Middelburg en Vlissingen zijn beslist de moeite waard om te bezoeken.

Wij heten u van harte welkom in dit Siblu Camping In de Bongerd Zeeland Chalet type Elegance 6-personen in Oostkapelle in de prachtige provincie  Zeeland. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht