Vakantiehuis Oostevoorne: Chalet type Beachhome 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Oostvoorne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Kruininger Gors Oostvoorne Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet te huur voor 6-personen op Molecaten Park Kruinger Gors in Oostvoorne, Zuid-Holland, Nederland.

Direct aan het Brielse Meer gelegen vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen te huur op Molecaten Park Kruininger Gors. Gezellig familiepark met strand.

Dit Molecaten Park Kruininger Gors Chalet type Beachhome 6-personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen tot en met 12 jaar. In dit chalet zijn huisdieren niet toegestaan. De indeling is als volgt: woon-/eetkamer met TV, open keuken met magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en extra ruimte voor een kinderbedje en de derde slaapkamer beschikt over een stapelbed. Bij de huurprijs is het bedlinnen inbegrepen. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. Gebruik van WiFi is tegen betaling mogelijk.

Wat is er te doen op dit mooie vakantiepark

Wat zult u genieten van een top vakantie in dit familiepark Molecaten Park Kruininger Gors direct aan het Brielse Meer. Het park heeft een ideale locatie voor watersportliefhebbers en heeft een eigen zandstrand. Het park beschikt over meerdere speeltuinen, jeu de boules-baan, tafeltennis, groot speelschip en een sportveld. Verder is er een kleine supermarkt met broodjesservice, een lunchroom, en snackbar. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten zoals een FIFA toernooi en een gave schuimparty! De kleintjes kunnen lekker knutselen met de schildpadjes Molly en Caatje!

De omgeving van Vakantiepark Kruininger Gors in Oostvoorne

De omgeving biedt volop mogelijkheden op dit Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. Als gast van dit Molecaten Park Kruininger Gors Chalet type Beachhome 6-personen kunt u natuurlijk genieten van allerlei watersporten op het Brielse Meer, maar ook is het eiland prima te ontdekken op de fiets zoals bijvoorbeeld het grote natuurgebied Voornes Duin! Bij de receptie zijn fietsen te huur er liggen ook prachtige fietsroutes voor u klaar.
De wereldstad Rotterdam is vlakbij, maak bijvoorbeeld een boottocht in de havens. Bezoek ook de gezellige stadjes zoals Brielle en Hellevoetsluis, of het openluchtmuseum de Duinhuisjes in Rockanje.

In dit gezellige Molecaten Park Kruininger Gors Chalet type Beachhome 6-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Oostvoorne in de provincie Zuid-Holland! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht