Vakantiehuis Ommen: Bungalow type Vechtoever 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ommen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ommen, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 5 personen te huur op Camping De Koeksebelt in Ommen, Overijssel, Nederland.

Aan de Vecht gelegen vakantiewoningen te huur voor 4 tot 8-personen op Camping De Koeksebelt in Ommen, Overijssel. Luxe 5*camping met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Deze ruime Camping De Koeksebelt Ommen Bungalow type Vechtoever 5-personen is een uitstekende keuze om uw vakantie te vieren! Er is een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras en open keuken. Hierin een afwasmachine, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Het gebruik van WiFi is gratis. Er zijn drie slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wandmeubel en toilet. Voor buiten een terras met met tuinmeubilair, barbecue is aanwezig. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Camping De Koeksebelt in Overijssel

Dit vakantiepark is gelegen direct aan de Vecht vlakbij het gezellige plaatsje Ommen. Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en apart peuterbad. Er is een mooie waterspeeltuin op het strandje aan de Vecht en een trampoline in het water. Er zijn tafeltennistafels, tafelvoetbal en een air trampoline maar ook een voetbal- en volleybalveld. Tegenover het park is een kinderboerderij voor de kleintjes. Het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten. Bij de minimarkt zijn vers gebakken broodjes verkrijgbaar.  
Geen zin aan koken? Bij de brasserie kunt u lekker dineren en bij de snackbar zijn overheerlijke snacks verkrijgbaar.

Ommen en omgeving

Het park ligt in de mooie omgeving in het Vechtdal, tijdens uw verblijf in de Camping De Koeksebelt Ommen Bungalow type Vechtoever 5-personen kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Fietsen kunt u bij de receptie huren. Vlakbij ligt de 78 meter hoge Lemelerberg met mooie uitzichten over heideterreinen loofbossen en zandvlaktes. Voor de kinderen is een bezoek aan het Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen is een bezoek waard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Camping De Koeksebelt Ommen Bungalow type Vechtoever 5-personen in Ommen. We verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht