Vakantiehuis Ommen: Appartement type 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Ommen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ommen, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim appartement voor 8 personen te huur op Camping De Koeksebelt in Ommen, Overijssel, Nederland.

Aan de Vecht gelegen vakantiewoningen te huur voor 4 tot 8-personen op Camping De Koeksebelt in Ommen, Overijssel. Luxe 5*camping met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Dit Camping De Koeksebelt Ommen Overijssel Appartement type 8-personen is gelegen op de 1ste etage en heeft een gezellig ingerichte woonkamer. In de open keuken is een afwasmachine, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee aparte toiletten. Er zijn vier slaapkamers en twee badkamers met douche en wastafel. Voor buiten kunt u gebruik maken van een picknicktafel en op het balkon een gezellig zitje. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Over camping De Koeksebelt in Ommen

Op deze top camping kunt u genieten van de rust en ruimte in deze prachtige omgeving. U kunt even lekker zwemmen of zonnen bij het verwarmde buitenzwembad en voor de kleintjes is er ook een peuterbad. Voor de kinderen is er een speeltuin op het strandje met piratenschip, verder diverse speeltuinen, airtrampoline, (beach)volleybalveld, aqua jump in de Vecht, tafeltennis en tafelvoetbal. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten. In de minimarkt haalt u de verse broodjes en de ochtendkrant. In de brasserie kunt u lekker lunchen of dineren en een overheerlijke snack haalt u bij de snackbar.

De omgeving van het vakantiepark in Overijsel

Als gast van dit Camping De Koeksebelt Ommen Overijssel Appartement type 8-personen kunt u leuke uitstapjes in deze bosrijke omgeving maken. Geniet van de prachtige natuur in het Vechtdal, of op de Lemelerberg, dit kan fietsend maar u kunt er ook een boot huren om een tochtje op de Vecht te maken. Tegenover deze camping is een kinderboerderij, leuk voor de kleintjes, maar Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen is ook een aanrader. 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige Camping De Koeksebelt Ommen Overijssel Appartement type 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in Ommen in de prachtige provincie Overijssel. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht