Vakantiehuis Olburgen: Bungalow type CUB4 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Olburgen ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Olburgen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Exclusieve bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen, Gelderland, Nederland.

Prachtig vakantiepark bij de IJsselvallei, luxe vakantiewoningen voor 2 tot 4 personen te huur op Droompark Marina Strandbad in Olburgen, Gelderland. Park met buitenzwembad, natuurmeer met strand en jachthaven.

Deze luxe EuroParcs Marina Strandbad Bungalow type CUB4 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. Schuifpui naar het ruime terras met buitenhaard. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Er zijn twee slaapkamers met boxsprings. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Huisdieren zijn in deze bungalow toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis!

Op het park Marina Strandbad

Deze bungalow heeft een unieke locatie in de IJsselvallei nabij een natuurmeer met strand. Ook kunt u bij de receptie een kano huren voor een heerlijk relaxte dag op het water. Het park beschikt over een buitenzwembad met ligweide verwarmd binnenzwembad en wellnesscentrum met Finse sauna, stoombad en solarium. Voor kinderen is er leuke speeltuin. In restaurant Sophia's Italian met gezellig terras kunt u genieten van een heerlijk diner.

De omgeving

Komt u als gast van deze EuroParcs Marina Strandbad Bungalow type CUB4 4-personen genieten van de vele leuke uitstapjes in de omgeving? Het zal moeilijk zijn een keuze te maken. Bij de receptie heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren, bezoek dan het prachtige Nationale park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. In de omgeving zijn allerlei leuke stadjes zoals Doesburg en Bronckhorst. Bezoek bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum, of de vele leuke kastelen in de buurt van het park. Ook de grotere attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers Zoo in Arnhem zijn vlakbij.
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze moderne EuroParcs Marina Strandbad Bungalow type CUB4 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht