Vakantiehuis Olburgen: Bungalow type C 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Olburgen ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Olburgen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen, Gelderland, Nederland.

Prachtig vakantiepark bij de IJsselvallei, luxe vakantiewoningen voor 2 tot 4 personen te huur op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen, Gelderland. Park met buitenzwembad, natuurmeer met strand en jachthaven.

Deze prachtige EuroParcs Marina Strandbad Bungalow type C 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met hoge ramen en veel lichtinval. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruim zonneterras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Als watersportliefhebber is dit vakantiepark direct aan het water van de Gelderse IJssel een uitstekende locatie! Bij de receptie kun je een kano huren en heerlijk een dagje genieten op het water. Ook het natuurmeer met strand is aan te bevelen. Het park beschikt over een buitenzwembad met ligweide en wellnesscentrum met Finse sauna, Turks stoombad, infraroodsauna en solarium. Voor kinderen is er mooie speeltuin. In restaurant Sophia's Italian met ruim terras kunt u genieten van een heerlijk diner.

De omgeving van het park

Als gast van dit EuroParcs Marina Strandbad Bungalow Type C 4-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in het Nationale park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Maar bezoek ook de vele leuke kastelen in de nabije omgeving, of ga naar het belevingspark Cactus Oase in Ruurlo! De grotere attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers Zoo in Arnhem of de Apenheul in Apeldoorn zijn allemaal vlakbij. Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze gezellige EuroParcs Marina Strandbad Bungalow type C 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht