Vakantiehuis Nunspeet: Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Nunspeet), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Nunspeet, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Veluwemeer in Nunspeet, Gelderland, Nederland.

Op het direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiepark vakantiewoningen voor 4-12 personen te huur op EuroParcs Veluwemeer in Nunspeet, Gelderland. Vakantiepark met buitenzwembad, strand en jachthaven.

Dit prachtige EuroParcs Veluwemeer Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Het gebruik van WIFI is gratis. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden of één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Bij dit chalet is er parkeergelegenheid voor één auto.

Over vakantiepark EuroParcs Veluwemeer

Als strandliefhebber en of watersportliefhebber is dit vakantiepark bij het Veluwemeer een uitstekende locatie! In de jachthaven bij het watersportcentrum zijn er voldoende mogelijkheden om lekker op het water te zijn, u kunt er boten, surfplanken, een supboard of een kajak huren. Bij het buitenzwembad is een ligweide met strandstoelen. Het bad heeft een apart peuterbadje. Voor kinderen is er een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. In de speeltuin kunnen ze zich vermaken met inactieve speel toestellen. Ook een hengeltje uitgooien behoort tot de mogelijkheden. In restaurant Friends 'n Bites met Grand Café kunt u genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Voor een afhaalmenu kunt u terecht bij het Family Take Away Restaurant Taste and More.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Veluwemeer Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in deze waterrijke omgeving. Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar! Geniet van de prachtige natuur bij het Veluwemeer of bezoek het historische vestingstadje Elburg met in de haven oude botters. Liever een middagje shoppen, dat kan in Zwolle. Voor de kinderen is een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk natuurlijk een belevenis, en ook Attractiepark Walibi zullen ze prachtig vinden!

In dit gezellige EuroParcs Veluwemeer Chalet type Pavilion Waterfront 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht