Vakantiehuis Nunspeet: Chalet type De Ral 12-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Nunspeet), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Nunspeet, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 12 personen te huur op EuroParcs Veluwemeer in Nunspeet, Gelderland, Nederland.

Op het direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiepark vakantiewoningen voor 4-12 personen te huur op EuroParcs Veluwemeer in Nunspeet, Gelderland. Vakantiepark met buitenzwembad, strand en jachthaven.

Dit ruime EuroParcs Poort van Zeeland Chalet type De Ral 12-personen is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! Het chalet is gelegen aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Een ruime en modern ingerichte woonkamer, keuken met grote eethoek welke van alle gemakken is voorzien zoals een afwasmachine, koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn zes slaapkamers met acht 1-pers.bedden en twee stapelbedden. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Voor buiten heeft u de beschikking over twee terrassen waarvan één bij het water. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van Wifi is gratis!

Park EuroParcs Veluwemeer

Het EuroParcs Veluwemeer Chalet type De Ral 12-personen is gelegen aan het Veluwemeer, dus een perfecte locatie voor watersportliefhebbers! Een paar bootjes huren en met de hele familie het water op, het kan er allemaal! Bij het watersportcentrum in de jachthaven kunt u boten, surfplanken, supboarden of een kajak huren. Voor iedereen wat wils! Of lekker zonnen op het strand, het water is erg ondiep dus uitermate geschikt voor kinderen. Met de hele familie uit eten? Dat kan in het gezellige restaurant en Grand café Friends 'n Bites. Bij het Familie Take Away restaurant Taste & More kunt u terecht voor een lekkere afhaalsnack. Voor de kinderen is er een speeltuin met interactie speeltoestellen en in de schoolvakanties kunnen de kinderen zich prima vermaken samen met het animatieteam die zorgen voor leuke spel- en sportactiviteiten.

Nunspeet en omgeving

Als gast van dit EuroParcs Veluwemeer Chalet type De Ral 12-personen kunt u alle kanten op. Wat dacht u van een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk? De kinderen zullen genieten van de zeehondenshows, maar ook het gezellige historische stadje Elburg met botters in de haven is een bezoek waard. Bij de receptie kun je fietsen huren want een mooie fietstocht in de omgeving is ook geweldig. Bij de receptie liggen de folders met fietsroutes en overige bezienswaardigheden voor u klaar. Oh ja, attractiepark Walibi is ook vlakbij! In Zwolle is het prima winkelen of een lekker terrasje pakken.

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn om met de hele familie hier uw vakantie te vieren in dit prachtige chalet op EuroParcs Veluwemeer in Nunspeet! Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht