Vakantiehuis Norg: Bungalow type Monumentaal 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Norg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Norg, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 4 personen te huur op Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe, Nederland.

Midden in een bosrijke omgeving vakantiewoningen te huur voor 2 tot 12-personen op Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe, Nederland.
Familiepark met veel faciliteiten voor kinderen en verwarmd zwembad met schuifdak.

Deze gerenoveerde Camping De Norgerberg Bungalow type Monumentaal 4-personen is onder architectuur gebouwd en een provinciaal monument. Dankzij de grote openslaande deuren in de woonkamer een prachtig uitzicht. De open keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, combi oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. U kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan. Op de veranda vindt u een leuk schommelbankje.

Camping De Norgerberg in Norg

Deze prachtig gelegen camping heeft veel faciliteiten. Voor kinderen is er een speeltuin, spetterpoel, belevingspad en een padelveld om lekker te voetballen of basketballen. Het recreatieteam zorgt in de schoolvakanties voor ontdekkingstochten en knutselochtenden. In de kantine is een pooltafel, tennistafel en TV hoek. De kinderen zullen zich prima vermaken in het zwembad met schuifdak zodat er met slecht weer ook gezwommen kan worden. Voor de kleintjes een apart peuterbad met glijbaantje. Geen zin aan koken? In het bospaviljoen De Norgerberg kunt u heerlijke pannenkoeken eten, maar ook à la carte. Verder is er een snackbar en een hoge nood winkeltje voor de vergeten boodschappen.

De omgeving van deze camping in Drenthe

In de omgeving van deze camping is voldoende te beleven. U kunt als gast van deze Camping De Norgerberg Bungalow type Monumentaal 4-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin in de bossen, u kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-Bikes, zijn bij de receptie te huur. Bezoek het gevangenismuseum in Veenhuizen, of het Boomkroonpad in Drouwen, maar ook een bezoek aan de hunebedden mag in deze vakantie niet ontbreken.  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Camping De Norgerberg Bungalow type Monumentaal 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze prachtige camping in Norg in de provincie Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht