Vakantiehuis Norg: Bungalow type Hooikiep 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Norg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Norg, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse vakantiewoning voor 6 personen te huur op Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe, Nederland.

Midden in een bosrijke omgeving vakantiewoningen te huur voor 2 tot 12-personen op Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe, Nederland.
Familiepark met veel faciliteiten voor kinderen en verwarmd zwembad met schuifdak.

Deze Camping De Norgerberg Bungalow type De Hooikiep 6-personen is een unieke accommodatie in de vorm van een hooiberg. In de knusse woonkamer een zit-en eethoek, in de keuken een afwasmachine, combi-oven, Senseo en waterkoker. Badkamer met massagedouche, wastafel en toilet. Deze 'Hooikiep' is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn twee slaapkamers en een bedstee. Het gebruik van WiFi is gratis. Voor buiten is er tuinmeubilair en een parasol.

Over Camping De Norgerberg in Drenthe

Voor kinderen is deze camping een paradijs, het animatieteam organiseert in de schoolvakanties leuke natuur- knutselactiviteiten, er is een speeltuin, een belevingspad, spetterpoel, een padelveld voor een potje voetbal en niet te vergeten het zwembad. Lekker plonzen kan ook al het wat kouder is door het schuifdak over het zwembad. In de kantine staat een pool- en airhockeytafel,is er een tv hoek en tennistafel. Voor een snelle hap kunt u terecht in de snackbar en in het bospaviljoen De Norgerberg kunt u heerlijk lunchen of dineren. De broodjesservice zorgt ervoor dat u elke dag verse broodjes kunt afhalen.

De omgeving van De Norgerberg in Norg

Er is voldoende te beleven in de omgeving van dit vakantiepark. U kunt als gast van deze Camping De Norgerberg Bungalow type De Hooikiep 6-personen kiezen uit tal van uitstapjes. De ligging van dit park is middenin de bossen, dus wandel- en fietsroutes voldoende. Fietsen zijn bij de receptie te huur, ook E-Bikes. De kinderen doet u een plezier met een dagje attractiepark Duinen Zathe in Appelscha maar ook een bezoek aan de Hunebedden mag in de provincie Drenthe niet ontbreken. En zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen ook een optie. Gezellig een dagje shoppen kan in de provincie hoofdstad Assen. 

In deze Camping De Norgerberg Bungalow type De Hooikiep 6-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie in het gemoedelijke Drentse landschap. Wij heten u van harte welkom op dit vakantiepark in Norg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht