Vakantiehuis Norg: Bungalow type De Fietsinn 12-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Norg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Norg, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige vakantiewoning voor 12 personen te huur op Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe, Nederland.

Midden in een bosrijke omgeving vakantiewoningen te huur voor 2 tot 12-personen op Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe, Nederland.
Familiepark met veel faciliteiten voor kinderen en verwarmd zwembad met schuifdak.

De twee gezellige twee-onder-één-kap vakantiehuisjes zijn direct aan elkaar gebouwd en hebben per huisje een knus ingerichte woonkamer met open keuken waarin een afwasmachine, combi-over, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond elk twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Op de vide nog een twee persoons slaapgelegenheid, te bereiken via steile trap. Badkamer met wastafel, regendouche en toilet. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn niet toegestaan. Tuin met tuinmeubilair.

Faciliteiten over Camping De Norgerberg in Drenthe

Deze camping ligt middenin de bossen en als gast van Camping De Norgerberg Bungalow type De Fietsinn 12-personen kunt u gebruik maken van veel faciliteiten. Voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een speeltuin, spetterpoel, belevingspad, padelveld voor een potje voetbal en basketbal en het animatieteam organiseert in de vakanties leuke sport- en spel activiteiten. Voor binnen is er een kantine met een tennis- en pooltafel en airhockey. Ook het openlucht zwembad met schuifdak, voor als het iets kouder is, zal in de smaak vallen. De kleintjes kunnen in het peuterbadje met glijbaan. Overheerlijke pannenkoeken eten kan bij het paviljoen De Norgerberg maar ook lunchen en dineren is mogelijk. Voor een snelle snack kunt u bij de snackbar terecht. De ovenverse broodjes kunt u afhalen bij de broodjesservice.

Uitstapjes in de omgeving van Norg

Als u verblijft in deze Camping De Norgerberg Bungalow type De Fietsinn 12-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin de bossen, dus voldoende mogelijkheden om mooie wandel- en fietstochten te maken. Voor de kinderen is een dagje Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha een belevenis, maar ook het Boomkroonpad in Drouwen zal in de smaak vallen. Zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen een optie. Natuurlijk mag een bezoek aan de historische Drentse Hunebedden niet ontbreken.  

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn om met de hele familie vakantie te vieren in deze Camping De Norgerberg Bungalow type De Fietsinn 12-personen. U zult er samen nog lang over napraten. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze luxe 5-sterren Camping De Norgerberg in Norg, Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht