Vakantiehuis Noordwijkerhout: Bungalow 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Noordwijkerhout), Vakantiehuizen Nederland
Park
Duinresort Dunimar Noordwijkerhout Zuid-Holland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Dichtbij het Noordwijkerstrand op het park Duinresort Dunimar bungalows te huur voor 4-6 personen in Noordwijkerhout.
Kleinschalig en autovrij vakantiepark.

Het vakantiepark Duinresort Dunimar ligt in het hart van de Bollenstreek, direct grenzend aan de Amsterdamse Waterleidingduinen. Op het park is er een mooie speeltuin met airtrampoline, een speel- en sportveld en een tafeltennistafel. Tijdens de zomervakantie worden er door het Fun & Entertainment-team leuke activiteiten georganiseerd. Ook zijn er op het park mogelijkheden om te vissen. (Vispas vereist) In de omgeving zijn voldoende recreatiemogelijkheden, u kunt er heerlijk fietsen in het Natuurpark Kennemerland, of liever een dagje naar de stad? Amsterdam, Haarlem en de studentenstad Leiden zijn vlakbij! Als u in het voorjaar komt zijn natuurlijk de bloembollenvelden een aanrader, of bezoek de Keukenhof in Lisse!

Deze gezellige Duinresort Dunimar Noordwijkerhout Zuid-Holland Bungalow 6-personen heeft in de woonkamer een zit- en eethoek, flatscreen TV, radio en CD speler. De open keuken heeft een standaard keukeninventaris, afwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Twee persoons slaapkamer met stapelbed. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en apart toilet. Op het terras heeft u de beschikking over terrasmeubilair en een parasol.
Deze geheel rookvrije bungalow is standaard voorzien van een kinderbed- en -stoel en een traphekje. Er is gratis WIFI. Het park is autovrij, parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats.

Heeft u in de Duinresort Dunimar Noordwijkerhout Zuid-Holland Bungalow 6-personen een avondje geen zin om te koken? Dan kunt u terecht bij het nabij gelegen Café Restaurant de Ruigenhoek. U kunt op het Duinresort Dunimar Vakantiepark gebruik maken van een online boodschappenservice en ontbijtservice.

Kortom, voor u als gast van deze Duinresort Dunimar Noordwijkerhout Zuid-Holland Bungalow 6-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Wij heten u van harte welkom.

Ga terug naar overzicht