Vakantiehuis Noord-Scharwoude: Bungalow type E 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Noord-Scharwoude), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs Molengroet in Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland.

Vlakbij waterrecreatiegebied 2 tot 6 persoons vakantiewoningen te huur op EuroParcs Molengroet in Noord-Scharwoude in Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark met buitenzwembad, vis- en watersportmogelijkheden.

Deze EuroParcs Molengroet Noord-Scharwoude Bungalow type E 4-personen heeft een gezellige kleurrijke ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de overdekte veranda. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Bij aankomst hoeft u geen bedden op te maken dit is, als extra service, al voor u gedaan en er ligt een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In deze bungalow zijn huisdieren (max.2) toegestaan.

Het park EuroParcs Molengroet in Noord-Scharwoude

Dit vakantiepark ligt op een ideale locatie vlakbij het recreatiegebied Geestmerambacht. De omgeving leent zich prima om mooie fiets- en wandeltochten te maken en na zo'n prachtige dag is het heerlijk om even een baantje te zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Op het park is er voor de kinderen een speeltuin met speeltoestellen, zandbak en airtrampoline, jeu de boulesbaan, tafeltennis en sportveld. Voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij. Tijdens de schoolvakantie verzorgt het animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een broodjesservice en bij het restaurant Molengroet kunt u heerlijk lunchen en-of dineren.

De omgeving van het vakantiepark Molengroet

In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven. U kunt als gast van deze mooie EuroParcs Molengroet Noord-Scharwoude Bungalow type E 4-personen kiezen uit verschillende uitjes. Bijvoorbeeld een uitstapje naar de historische kaasmarkt in Alkmaar met zijn gezellige winkelcentrum, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een bezichtiging waard! Een bezoek aan het klimduin, de hoogste duin van Nederland, in Schoorl is voor de kinderen een geweldige belevenis! Ook het Noordzee strand ligt vlakbij! Dus een dagje naar zee om lekker te zonnen of uit waaien behoort tot de mogelijkheden!

Als gast van deze EuroParcs Molengroet Noord-Scharwoude Bungalow type E 4-personen beleeft u een top vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht