Vakantiehuis Noord-Scharwoude: Bungalow CUB6 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Noord-Scharwoude), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs Molengroet in Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland.

Vlakbij waterrecreatiegebied 2 tot 6 persoons vakantiewoningen te huur op EuroParcs Molengroet in Noord-Scharwoude in Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark met buitenzwembad, vis- en watersportmogelijkheden.

Deze EuroParcs Molengroet Noord-Scharwoude Bungalow type CUB6 6-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met schuifpui naar het terras. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, Senseo koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In deze bungalow zijn huisdieren (max.2) toegestaan.

Het vakantiepark EuroParcs Molengroet in Noord-Scharwoude

Vlakbij het recreatiegebied Geestmerambacht ligt dit vakantiepark op een ideale locatie.  De omgeving leent zich prima om mooie fiets- en wandeltochten te maken. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Op het park is een verwarmd buitenbad en voor de kinderen is er een speeltuin, zandbak en airtrampoline, jeu de boulesbaan, tafeltennis en sportveld. Tijdens de schoolvakantie verzorgt het animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Bij het restaurant Molengroet kunt u heerlijk lunchen en- of dineren of gebruik maken van het ontbijt.

De omgeving van het vakantiepark

U kunt als gast van deze EuroParcs Molengroet Noord-Scharwoude Bungalow type CUB6 6-personen kiezen uit verschillende uitstapjes in de omgeving. Een dagje naar de historische kaasmarkt in Alkmaar met zijn gezellige winkelcentrum is de moeite waard. Bezoek ook de Westfriese markt in Schagen of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. In Schoorl zijn de kinderen blij als ze van de hoogste duin in Nederland kunnen afroetsjen. De omgeving leent zich ook prima voor prachtige wandel- en fietstochten door het recreatiegebied Geestmerambacht of het Schoorlse bos- en duingebied. Lekker weertje? Dan een dagje naar het Noordzeestrand om lekker te zonnen of uit te waaien!

In deze EuroParcs Molengroet Bungalow type CUB6 6-personen beleeft u een gezellige vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht