Vakantiehuis Nooitgedacht: Boerderij type 8L Luxe 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Nooitgedacht), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Nooitgedacht, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 8 persoons boerderij te huur op vakantiepark Landal Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe, Nederland.

Op het Drentse platteland prachtige vakantiewoningen op vakantiepark Landal Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe te huur voor 2-24 personen. Een familiepark met extra veel vermaak voor kinderen zoals een binnenzwembad, wildwaterbaan en indoorspeeltuin.

De vrijstaande Landal Hof van Saksen Boerderij type 8L Luxe 8-personen heeft een gezellige woonkamer met lounge zithoek, luxe eethoek, flatscreen-tv en Blu-ray-speler. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en een Nespressokoffiemachine. Als extra service een keukendoekenpakket en koffie- en theepakket. Apart toilet.
Begane grond: 2-persoons slaapkamer met flatscreen, badkamer met douche, wastafel en toilet. Wasmachine en wasdroger.
Eerste verdieping: drie slaapkamers, badkamer met bubbelbad, wastafel en douchecabine. Twee persoons infrarood sauna. Apart toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er ligt standaard per persoon een handdoekenpakket en Rituals doucheset voor u klaar! Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met (verstelbaar) tuinmeubilair en een parasol. Er zijn standaard twee kinderstoelen aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Park Hof van Saksen

Als gast van deze Landal Hof van Saksen Boerderij type 8L Luxe 8-personen is er op dit park van alles te beleven. Veel indoor speelvertier met ballenbak, klim- en klautermogelijkheden. Er zijn bowlingbanen, trampolines, een klimmuur, fitness, biljart, speel- en sportvelden en een kabelbaan. En niet te vergeten het geweldige zwemparadijs met wildwaterbaan en spectaculaire glijbanen. Reserveer zelf uw wellnessmoment bij de Spa en Wellness met verschillende sauna's en baden. Bij het recreatiemeer op het park is een strandspeeltuin en speelboot. Ook culinair zijn er voldoende mogelijkheden, u heeft de keuze uit maar liefst 5 restaurants!

Activiteiten in de omgeving

Op het park zijn ook fietsen te huur hiermee kunt u genieten van een heerlijke fietstocht in het Drentse landschap. Bezoek het museumdorp in Orvelte. en natuurlijk mag het Nationaal Hunebedcentrum in Borger niet ontbreken. Een dag Wildlands Adventure Zoo in Emmen is ook een beleving! Een middagje winkelen kan prima in Groningen of Emmen. Een echte aanrader is een wandeling over het unieke Boomkroonpad, hoog langs de toppen van de bomen.

Wat zult u in deze prachtige Landal Hof van Saksen Boerderij type 8L Luxe 8-personen genieten van een super vakantie! Wij verwelkomen u graag. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht