Vakantiehuis Nooitgedacht: Boerderij type 6CE Comfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Nooitgedacht), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Nooitgedacht, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige 6 persoons boerderij te huur op vakantiepark Landal Hof van Sasken in Nooitgedacht, Drenthe, Nederland.

Op het Drentse platteland prachtige vakantiewoningen op vakantiepark Landal Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe te huur voor 2-24 personen. Een familiepark met extra veel vermaak voor kinderen zoals een binnenzwembad, wildwaterbaan en indoorspeeltuin.

Uw geschakelde Landal Hof van Saksen Boerderij type 6CE Comfort 6-personen is van alle gemakken voorzien. De woonkamer met zit- en eethoek, led flatscreen-tv en Blu-ray-speler. In de open keuken beschikt u over een combimagnetron, een afwasmachine, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en een Nespressokoffiemachine. Als extra service ligt er een keukendoeken- en koffie/theepakket voor u klaar. Apart toilet.
Op de eerste verdieping drie slaapkamers en badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er ligt standaard per persoon een handdoekenpakket voor u klaar! Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met (verstelbaar) tuinmeubilair en een parasol. In deze accommodatie is een kinderbed, -stoel en servies aanwezig. Voor het gebruik van WiFi hoeft u niets te betalen.

Vakantiepark Hof van Saksen

Op dit prachtige vakantiepark is van alles te beleven, bijna teveel om op te noemen. Een fantastisch overdekt zwemparadijs met wildwaterbanen en glijbanen. Indoor speelvertier met ballenbak, klim- en klautermogelijkheden. Verder zijn er bowlingbanen, trampolines, een klimmuur, fitness, biljart, speel- en sportvelden en een kabelbaan.
Bij het recreatiemeer op het park is een strandspeeltuin met uitkijktoren en speelboot. Een boot of kano huren behoort ook tot de mogelijkheden. In de Spa en Wellness kunt u lekker genieten van een heerlijk middagje sauna en beauty behandelingen. Geen zin in koken? Het park beschikt over maar liefst 5 verschillende restaurants! Dus voor elk wat wils!

De omgeving van Hof van Sasken

Deze prachtige locatie is een prima uitgangspunt voor een heerlijke wandel- of fietstocht om van de natuur in het Drentse landschap te genieten en de omgeving te ontdekken. In deze Landal Hof van Saksen Boerderij type 6CE Comfort 6-personen kunt u heerlijk luieren of juist actief zijn. U kunt een uitstapje maken naar het Nationaal Hunebedcentrum in Borger of naar het museumdorp in Orvelte. Liever een dagje winkelen? Groningen of Emmen is niet ver, en natuurlijk mag een dagje dierentuin Wildlands Adventure Zoo in Emmen niet ontbreken!

Graag nodigen wij u uit voor een fantastisch verblijf in deze prachtige Landal Hof van Saksen Boerderij type 6CE Comfort 6-personen in Nooitgedacht  in de provincie Drenthe. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht